Skip navigation

Swissillä Helsingistä Zürichiin

Artikkeli julkaistu
27.03.2015 klo 14:00
Swiss International Air Lines lentokone lennossa.
Sveitsiläinen lentoyhtiö Swiss avaa kesällä 2015 yli 20 suoraa reittiä Euroopassa. Yksi uusista odotetuista kohteista on Helsinki.

Swiss aloittaa lennot Helsinki-Vantaan ja Zürichin välillä 30.3.2015.

– Helsinki on jo pitkään kuulunut toivelistallemme, ja uskomme reitin potentiaaliin. Sen suosiota varmasti vahvistaa se, että Helsinki-Vantaa on yksi Euroopan miellyttävimmistä lentoasemista, sanoo Swissin Pohjoismaiden myynnistä vastaava johtaja Urs Limacher.

Helsingin ja Zürichin välisellä reitillä Limacher luottaa myös molempien määränpäiden vetovoimaan.

– Suomen ja Sveitsin kaupunkikulttuuri ja luonto mahdollistavat monenlaiset aktiviteetit. Suomalaisia viehättävät Alpit, sveitsiläisiä puolestaan harvaan asuttu maaseutunne. Markkinoimme Helsinkiä ja Suomea sekä suoraan asiakkaillemme että eri puolilla Sveitsiä toimivien matkailuyritysten ja -organisaatioiden kautta.

Helsingistä Zürichiin ja takaisin viidesti viikossa

Swissin Airbus A320 lentää reitin viidesti viikossa edestakaisin. Tarpeen mukaan yhtiö voi lisätä vuoroja ja siirtyä käyttämään hieman suurempaa Airbus A321 -konetyyppiä.

Swiss tarjoaa laadukkaita lentomatkoja kohtuuhintaan. Se tarjoaa businessluokkaa kaikissa laajarunkokoneissa jokaisella kansainvälisellä reitillä.

Testaa Finavian uutta lentohakua

Matkustus