Skip navigation

Syömään lentoasemalle: Burger King ja Bistrot palvelevat kaikkia kävijöitä

Artikkeli julkaistu
07.07.2015 klo 05:21
Helsinki-Vantaan terminaali 2:ssa avatut uudet ruokapaikat  hampurilaisravintola Burger King ja Bistrot Helsinki Airport palvelevat kaikkia lentokentällä kävijöitä: matkustajia, saattajia ja vastaantulijoita. Piipahda lounaalla, välipalalla tai päivällisellä tuloaula 2A:ssa.

Whoppereistaan tunnettu Burger King avattiin kesäkuun alussa. Ketjun toinen ravintola sijaitsee turvatarkastuksen ja passintarkastuksen jälkeen sijaitsevalla kaukolentojen porttialueella 32 - 38.

Italialaishenkinen Bistrot Helsinki Airport avasi ovensa heinäkuun alussa. Ravintolasta saa muun muassa paikan päällä leivottuja pizzoja, leipiä ja leivonnaisia sekä vastavalmistettuja pastoja ja salaatteja. Ravintola suosii suomalaisten pientuottajien tuotteita ja raaka-aineita.

Burger Kingin ja Bistrot Helsinki Airportin lisäksi aulaan avautuu syksyn aikana kolmaskin ravintola. Tulossa on muun muassa sormisyötävää ja juomia tarjoava seurusteluravintola.

Uudet ravintolat sijaitsevat lentoaseman yleisellä puolella, joten niihin on pääsy kaikilla lentoasemalla vierailevilla. Herkkuhetkiä voivat tulla viettämään nyt matkustajien ja lentoaseman henkilökunnan lisäksi saattajat, vastaantulijat ja lentoaseman lähistöllä asuvat.

Katso ajo-ohjeet ja kulkuyhteydet tästä.

Saapuvat 2A:n uudistus loppusuoralla

Marraskuussa 2014 käynnistyneen Saapuvat 2A -aulan uudistustyöt ovat loppusuoralla. Uudistuksen ansiosta saapuvan matkustajan poistuminen lentoasemalta on paitsi sujuvampaa, myös maukkaampaa.

Valuutanvaihtopiste, matkailuinfo ja taksipalvelut on nyt keskitetty niin, että ne ovat entistä helpommin löydettävissä.

Uudistuksen arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan syksyllä 2015.

Burger King: sijainti ja aukioloajat

Bistrot: sijainti ja aukioloajat

Aikajana: näin Helsinki-Vantaa kehittyy

Matkustus