Skip navigation

T2:n edustalla kunnostustöitä: Saattajia ja vastaanottajia pyydetään ajamaan Pikaparkkiin

Artikkeli julkaistu
23.08.2015 klo 03:00
Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n lähtökerroksen edustalla tehdään ajosillan kunnostustöitä maanantaista 24. elokuuta alkaen. Työt saadaan valmiiksi noin puolentoista kuukauden sisällä, viimeistään 16. lokakuuta.

Saattajia pyydetään ajamaan terminaali 2:n Pikaparkkiin, sillä matkustajien jättämiseen tarkoitettu pysähtymisalue on osittain poissa käytöstä ja terminaalin pääsisäänkäyntien edustalla on ruuhkaa.

Pikaparkista saa ajaa ulos ilmaiseksi 10 minuutin sisällä sisäänajosta, jolloin matkustajan voi jättää kyydistä. Ulosajettaessa puomilaitteeseen syötetään sisäänajosta saatu parkkilipuke. Jos 10 minuuttia ylittyy, lippu leimataan pysäköintiautomaatilla ja maksetaan normaali pysäköintimaksu.

Katso lisää tietoa saattajille ja vastaanottajille tarkoitetulta sivulta. Voit hakea sivulta lennon aikataulut, terminaalin palvelut ja pysäköintihinnat.

Työmaa-alue aidataan kunnostustöiden ajaksi ja jalankulkua opastetaan tilapäisin kyltein. Linja-autojen pysäkit ja niin sanottu jättöalue siirretään tilapäisesti noin 50 metriä eteenpäin.

Pahoittelemme häiriötä.