Hyppää pääsisältöön

Talven tuhteja makuja Helsinki-Vantaalla

Julkaistu
24.01.2015 klo 07:00
Helsinki-Vantaalta lennolle ei tarvitse lähteä nälkäisenä. Tänä talvena tutut annokset ovat saaneet silauksen suomalaisuutta.

Portilla 37–38 sijaitseva Helsinki Sausage Co. on uuden ajan laadukasta pikaruokaa tarjoava mutkaton pikkuravintola.

Perinteiseen hot dogiin käytetään suomalaisten pientuottajien lihaisia makkaroita, jotka saavat ympärilleen huolella leivotun artesaanileivän.

Tämän hetken suosituimpiin hodareihin käytetään esimerkiksi Helsingin Makkaratehtaan ”Finnish Makkaraa” (7,40 €) ja Vehmaan Makujen ”Lammasmakkaraa” (8,40 €). Samasta paikasta saa myös gourmet-hampurilaisia.

Poroburger on monelle uusi tuttavuus

Portti 27:n kohdalla sijaitseva Fly Inn Restaurant & Deli tarjoaa talven kunniaksi poroa uudessa muodossa. Maalaisranskalaisten kanssa tarjoiltava ”Fly Inn Poroburger” (25 €) kootaan suomalaisesta porosta, pienjuustolan cheddarjuustosta, friteeratusta sipulista ja tryffelimajoneesista.

Ajan kanssa nauttiville voi suositella Fly Innin poron ulkofileetä ja haudutettua poron etuselkää tumman omenakastikkeen ja maa-artisokan kanssa (32 €).

Nopeaan talvinälkään sopii saman ravintolan kuohkea purjo-perunakeitto rakuunan ja ruiskrutonkien kera (12,50 €/16 €).

Suomalaista tunnelmaa

Kaukolentoalueella heti passintarkastuksen jälkeen, transfer-palvelupisteen luona sijaitsevassa [email protected]-loungessa pääsee suomalaisen kodin tunnelmaan.

Suomalaisella muotoilulla sisustetun lämminhenkisen loungen sydämessä on tietenkin keittiö, jossa tarjoillaan sesongin ja vuorokaudenajan mukaisia herkkuja juomineen.

Tervetuloa herkuttelemaan! 

Kuva: SXC

Matkustus