Skip navigation

Tervetuloa Helsinki-Vantaalle, Burger King!

Artikkeli julkaistu
24.02.2015 klo 10:28
Finavia jatkaa Helsinki-Vantaan palveluvalikoiman kasvattamista. Uusin tulokas on kevään aikana kentälle kaksi ravintolaa avaava hampurilaisketju Burger King.

Maailman toiseksi suurimman hampurilaisketjun saapuminen Helsinki-Vantaalle tekee lentoasemasta astetta kansainvälisemmän ja sen palveluvalikoimasta entistä monipuolisemman.

Toinen Burger King -ravintoloista avataan terminaali 2:ssa sijaitsevaan Saapuvat 2A -aulaan, jonka palvelut ovat kenen tahansa lentoasemalla vierailevan ulottuvilla.

Finavia käynnisti Saapuvat 2A -aulan uudistustyöt syksyllä 2014. Burger Kingin lisäksi alueelle avataan kevään aikana muitakin uusia herkuttelupisteitä.

Heinäkuussa avautuvan junayhteyden ansiosta Burger King ja monet muut lentoaseman palvelut, kuten ympäri vuorokauden palveleva Alepa sekä Apteekki, Alko ja Starbucks, ovat entistä helpommin kenen tahansa ulottuvilla.

Heinäkuussa 2015 avautuvan Kehärata-junayhteyden ansiosta Burger King ja monet muut lentoaseman palvelut, kuten ympäri vuorokauden palveleva Alepa sekä Apteekki, Alko ja Starbucks, ovat entistä helpommin kenen tahansa ulottuvilla.

Lentoasemalle kannattaakin pian tulla käymään, vaikka ei olisikaan lähdössä lennolle!

Toinen Helsinki-Vantaan Burger King avataan lentoaseman non-Schengen-alueelle.

Helsinki-Vantaalle avattavat Burger King -ravintolat ovat ravintolaketjun Suomen ensimmäiset franchising-ravintolat. Ketju avaa ravintolat yhteistyössä Finavian ravintolaoperaattori HMSHostin kanssa.

Lentoaseman palvelutarjonta kasvaa

Finavialla on käynnissä 900 miljoonan euron kehitysohjelma, jonka tavoitteena on vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa Euroopan johtavien vaihtolentoasemien joukossa.

Kehitysohjelma yhteydessä Helsinki-Vantaan palveluvalikoima uudistuu merkittävästi. Käynnissä on lentoaseman kaikkien aikojen laajin palvelu-uudistus, jonka myötä Helsinki-Vantaalle saapuu noin 70 uutta tai uudistettua myymälää ja ravintolaa. Myös saapuvien matkustajien palvelut paranevat.

Lue lisää palvelu-uudistuksesta

Kuva: Burger King

Matkustus Kehitys