Hyppää pääsisältöön

Tule mukaan kehittämään lentoliikenteen tulevaisuutta – 48 h Aero Hack!

Julkaistu
14.10.2015 klo 10:00
Haluatko olla mukana kehittämässä lentoliikenteen tulevaisuutta? Onko sinulla hyviä ideoita, mutta käytännön toteutus ontuu? Oletko taitava koodaaja tai devaaja?

Jos vastasit kyllä ylläoleviin kysymyksiin, niin sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus näyttää taitosi ja tuoda ideasi esiin!

Finavia toteuttaa yhdessä Finnairin ja Reaktorin kanssa ainutlaatuisen Aero Hack-koodaustapahtuman, jossa aloittelevat datavirtuoosit pääsevät näyttämään kyntensä. Parhaat ideat voidaan toteuttaa pilottina.

Aero Hackiin voi osallistua joukkueena tai yksin. Tapahtumassa lentoasema ja lentoyhtiö antavat koodaajien käyttöön todellisuutta vastaavaa dataa muun muassa lennoista sekä matkustajien liikkeistä, määristä ja palveluista. Koodaajille annetaan todenmukainen ongelma tai haaste, johon heidän on kehitettävä ratkaisu saamaansa dataan pohjautuen.

Kokoa joukkue ja ilmoittaudu mukaan

Tapahtuma järjestetään 6.-8. marraskuuta Helsingin Suvilahdessa. Kokoa oma tiimisi ja ilmoittaudu mukaan Aero Hack-tapahtumasivuilla.

Aero Hack on osa isompaa Hack Juntion –tapahtumakokonaisuutta. Lentoliikenteen lisäksi ratkaisuja kehitetään muun muassa myös terveydenhuollon ja kaupanalalle hackathon-tapahtumien muodossa.

Parhaat koodaajat pääsevät esittämään ideansa Slush-tapahtuman lavalle, ja paneelin valitsemalle voittajalle on luvassa 20 000 euron pääpalkinto.

Finavia ja Helsinki Airport ovat mukana Slushissa Finnairin kanssa yhteisellä osastolla 11.-12.11.

Kehitys Matkustus