Skip navigation

Valuuttaa voi nyt vaihtaa automaatilla

Artikkeli julkaistu
17.03.2015 klo 07:59
Käteisautomaatti Change Group -palvelutiskin vieressä.
Valuutanvaihto onnistuu Helsinki-Vantaalla nyt ympäri vuorokauden ChangeGroupin valuutanvaihtoautomaateilla. Palvelu tukee Finavian käynnissä olevaa palvelu-uudistusta ja panostuksia lentoaseman matkustajapolun kehittämiseen.

Lentoasemalle saapuu yhteensä 12 valuutanvaihtoautomaattia. Niillä voi vaihtaa Suomessa yleisimpiä vaihdettavia valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria, Englannin puntaa ja Ruotsin kruunua sekä myös euroa, ympäri vuorokauden.

Helsinki-Vantaa on Euroopan eturintamassa ottamassa käyttöön monivaluutta-automaatteja.

- Valuutanvaihtoautomaatit laajentavat palvelutarjontaa: matkustajat voivat valita, haluavatko vaihtaa valuuttaa palvelupisteellä vai automaatilla. Haluamme tarjota vaihtoehtoja, jotta kaikki voivat löytää itselleen sopivan tavan asioida. Automaattien ansiosta lentoasemalla voi vaihtaa rahaa ympäri vuorokauden myös hiljaisina aikoina, Finavian apulaisjohtaja Jukka Isomäki sanoo.

Automaateilta voi nostaa paitsi valuuttaa myös käteistä.

ChangeGroup on johtava valuutanvaihtopalvelujen tarjoaja, jolla on yli sata toimipistettä 12 maassa. Yhtiö laajentaa toimintaansa erityisesti Euroopan ja Pohjois-Amerikan johtavilla lentoasemilla.

- Helsinki-Vantaa elää vahvaa uudistumisen aikaa, ja on hienoa olla mukana sen palvelutarjonnan kehityksessä. Olemme iloisia, että voimme nyt palvella lentoaseman kasvavia matkustajamääriä entistä monipuolisemmin, johtaja Paul Meehan ChangeGroupista sanoo.

Tavoitteena mahdollisimman sujuva matkustuskokemus

Finavia panostaa Helsinki-Vantaan matkustajapolun ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen. Tavoitteena on tehdä matkustamisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa aina parkkipaikalta lähtöportille ja lentokoneeseen.

Matkustajakokemuksen kehittämisen lisäksi käynnissä on laaja palvelu-uudistus, jonka myötä Helsinki-Vantaalla avautuu noin 70 uutta tai uudistettua myymälä ja ravintolaa.

Finavia on käynnistänyt Helsinki-Vantaalla mittavan kehitysohjelman, jonka tavoitteena on kasvattaa lentoaseman vaihtoliikennekapasiteettia ja palvella 20 miljoonaa vuosittaista matkustajaa vuonna 2020.

Valuutanvaihto: sijainti ja aukioloajat

Matkustus