Hyppää pääsisältöön

Victoria’s Secret nyt Helsinki-Vantaalla!

Julkaistu
01.10.2015 klo 06:00
Nyt Victoria’s Secret on vihdoin myös Suomessa, Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Heinäkuun lopulla avattu Beauty & Accessories -myymälä palvelee matkailijoita aamuviidestä iltamyöhään portilla 29.

Victoria’s Secret eli tuttavallisemmin VS on New Yorkin pörssissä listatun L Brandsin suurin tuotemerkki. Valikoimiin kuuluu ajan kuumimman muodin inspiroimia alusvaatteita, tuoksuja ja asusteita.

Vuonna 1977 perustettu brändi on Yhdysvaltojen suurin alusvaatemerkki.

Victoria’s Secretin joulukuun muotinäytös on odotettu show

Maailmankuulun alusvaate- ja kauneusbrändin jokavuotinen muotinäytös on tapaus isolla t:llä. VS:n spektaakkelimainen alusvaatenäytös viettää tänä vuonna 20. juhlavuottaan.

Joulukuun alussa Victoria’s Secretin lavalle kiipeävät maailman kuumimmat huippumallit ja artistit.New Yorkissa järjestettävä näytös televisioidaan ympäri maailmaa. Odotettavissa on kaikkien aikojen show.

Moni huippumalli on noussut kuuluisuuteen juuri tämän näytöksen lavalta – joukkoon kuuluvat esimerkiksi Miranda Kerr ja Doutzen Kroes. Näytöksen malleja kutsutaan Victoria’s Secretin ”enkeleiksi”.

Samalle lavalle nousevat myös musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet. Viime vuosien esiintyjäkaartiin ovat kuuluneet muun muassa Taylor Swift ja Ariana Grande.

Kohti Eurooppaa lentokenttien kautta

Viime vuosina brändi on aloittanut näyttävän Euroopan-valloituksen ennen kaikkea mantereen suurimmilla lentokentillä − ja nyt siis oma VS-myymälä on ollut kesästä asti myös Helsinki-Vantaalla.

Toukokuussa Helsingin Sanomat kertoi, että kun Victoria’s Secret avasi liikkeensä Tukholmaan Arlandan lentokentälle, nuoret naiset ostivat lentomatkoja vain päästäkseen ostoksille. Ilmiötä ei ole Suomessa tutkittu, mutta huomiota uusi liike taatusti herättää!

Syksyiseen ostoskassiin Victoria’s Secret suosittelee moneen kertaan palkittua klassikkotuoksuaan Victoria’s Bombshell, jota on saatavilla monena houkuttelevana vaihtoehtona: 

  • Victoria's Bombshell Eau de Parfum (Purple Passionfruit, Shangri-la Peony, Vanilla Orchid) on saatavilla 50 ml (67 euroa) ja 100 ml (87,50 euroa) pakkauksissa.
  • Body Mist -vartalosuihke on kevyempi vaihtoehto samasta tuoksusta. Pienempi 75 ml pakkaus (19,50 euroa) on helppo ottaa matkallekin mukaan. Isompi 250 ml pakkaus maksaa 32,50 euroa.
  • Sarjan vartalovoide on saatavilla reilussa, 250 ml pakkauksessa hintaan 26 euroa.
  • Pienempi lahjapakkaus (84 euroa) sisältää 50 ml Eau de Parfumin, 7 ml EdP rollerballin ja 30 ml vartalovoiteen.
  • Isommassa pakkauksessa (110 euroa) on Eau de Parfumin (100 ml ja matkakoko 7,5 ml) lisäksi 125 ml vartalosuihke, 100 ml vartalovoide ja 100 ml suihkusaippua.


Lisäksi myymälästä löytyy monikäyttöisiä laukkuja ja pussukoita, pehmeitä huiveja, tyylikkäitä aurinkolaseja ja tietysti ihania alusvaatteita – joko itselle tai ystävälle. Tervetuloa ostoksille! 

Katso tästä Victoria’s Secretin sijainti ja aukioloajat 

Matkustus