Skip to main content

Victoria’s Secret nu på Helsingfors-Vanda!

Published
01.10.2015 kl 06:00
Nu är Victoria’s Secret äntligen också i Finland, på Helsingfors-Vanda flygfält. Beauty & Accessories-butiken som öppnades i slutet av juli betjänar resenärer från fem på morgonen till sent på kvällen vid gate 29.

Victoria’s Secret eller VS är New York-noterade L Brands’ största varumärke. Till sortimenten hör underkläder, dofter och accessoarer som inspirerats av tidens hetaste mode.

Branden som grundades år 1977 är Förenta Staternas största varumärke för underkläder.

Victoria’s Secrets decemberuppvisning är en väntad show

Det världsberömda underklädes- och skönhetsvarumärkets årliga modeshow är en händelse med stort h. I år firar VS’ spektakelaktiga underklädesshow sitt 20-årsjubileum.

I början av december kliver världens hetaste toppmodeller och artister på Victoria’s Secrets scen.Showen i New York televiseras över hela världen. En alla tiders show är att vänta.

Många toppmodeller – bland annat Miranda Kerr och Doutzen Kroes – har nått berömmelse just via scenen på denna show. Modellerna på uppvisningen kallas för Victoria’s Secrets ”änglar”.

På samma scen stiger också musikvärldens mest strålande stjärnor. Bland de senaste årens artister kan nämnas till exempel Taylor Swift och Ariana Grande.

Mot Europa via flygplatser

Under de senaste åren har varumärket börjat en anslående Europa-erövring framför allt på kontinentens största flygplatser − och nu har alltså också Helsingfors-Vanda haft en egen VS-butik ända sedan sommaren. 

I maj berättade Helsingin Sanomat att när Victoria’s Secret öppnade en butik i Stockholm på Arlanda flygplats, köpte unga kvinnor flygresor bara för att kunna shoppa. Fenomenet har inte undersökts i Finland, men den nya butiken väcker garanterat uppmärksamhet!

I den höstliga shoppingbagen rekommenderar Victoria’s Secret sin flerfaldigt belönade klassikerdoft Victoria’s Bombshell, som är tillgänglig i många lockande alternativ:

  • Victoria's Bombshell Eau de Parfum (Purple Passionfruit, Shangri-la Peony, Vanilla Orchid) finns i förpackningar på 50 ml (67 euro) och 100 ml (87,50 euro).
  • Body Mist-bodysprayn är en lättare version av samma doft. Den mindre förpackningen på 75 ml (19,50 euro) är också lätt att ta med på resan. Den större förpackningen på 250 ml kostar 32,50 euro.
  • Seriens bodycreme finns tillgänglig i en rejäl förpackning på 250 ml för 26 euro.
  • Den mindre presentförpackningen (84 euro) innehåller en Eau de Parfum på 50 ml, en EdP rollerball på 7 ml och en bodycreme på 30 ml.
  • I den större förpackningen (110 euro) finns förutom en Eau de Parfum (100 ml och resestorleken 7,5 ml) även en bodyspray på 125 ml, en bodycreme på 100 ml och en duschtvål på 100 ml.

I butiken finns också mångsidigt användbara väskor och påsar, mjuka halsdukar, stiliga solglasögon och naturligtvis härliga underkläder – antingen för en själv eller vännen. Välkommen att shoppa!

Här kan du se platsen för Victoria’s Secret och öppettiderna

Resa