Hyppää pääsisältöön

Vinkit edulliseen Lontoon lomailuun

Julkaistu
29.12.2015 klo 07:00
Lontoo on tunnetusti kallis. Mutta Lontoossa on mahdollista tehdä asioita myös ilmaiseksi, tai ainakin pikku rahalla. Katso vinkit edulliseen Lontoon-lomailuun.

1. Museot

Museot ovat Lontoossa ilmaisia. Voit nähdä Rosettan kiven British Museumissa, Van Goghin, Caravaggion ja Van Eyckin maalauksia National Galleryssa sekä inspiroitua modernin taiteen museo Tate Modernista pulittamatta penniäkään.

2. Kaupunkipyörät

Maailman vanhin metro, The Tube, on toki oma kokemuksena, mutta kunnon penninvenyttäjä tietää paremmin: Lontoossa kaupunkipyörän voi napata allensa mistä vain ja rullata 24 tuntia kahdella punnalla. South Bankissa ajan kulumisen voi tarkistaa Big Benistä. Jos satut eksymään, oikeaa suuntaa on hyvä tähystää 135 metriä korkeasta maailmanpyörästä The London Eyesta.

3. Teatteri

Alunperin Shakespearen teatteriryhmän, Lord Chamberlain's Menin, rakennuttama The Globe Theater, tarjoaa esityksiinsä viiden punnan seisomapaikkoja, joiden väitetään olevan paitsi teatterin halvimmat, myös parhaimmat paikat.

4. Shoppailu

Muodikasta ja halpaa, mutta vähän erilaista etsivän kannattaa suunnata irlantilaiseen Primarkiin. Trendikkäitä vaatteita huikeasta valikoimasta voi ostaa halvalla vaikkapa Oxford Streetin Primarkista.

5. Katuruoka

Jos fish and chips eli uppopaistetut leivitetyt pakastekalat ranskalaisilla perunoilla alkaa tökkimään, kannattaa suunnata Camden Lock Marketille. Siellä maailma on kylässä ja kaiken maailman keittiöt tarjoavat mitä herkullisimpia ruokia noin viiden punnan annoksina.

Lähde: Ebookersin tiedote 17.12.2015

Matkustus