Skip navigation

Vinkkilista työmatkustajille: säästä aikaa lentokentällä

Artikkeli julkaistu
01.09.2015 klo 06:00
Uusi turvatarkastuspiste Helsingin lentokentällä.
Finavia ja lentoyhtiöt tarjoavat paljon palveluita työnsä puolesta matkustaville. Kokosimme syksyn alkajaisiksi vinkkilistan Helsinki-Vantaan matkustajille, jotka haluavat säästää matkustusaikaa ja päästä nopeasti ja sujuvasti koneeseen.
  1. Lähtöportin ja lennon aikataulutiedot saat kätevästi Lähden lennolle -sivulta tai lataamalla iOS-, Android- tai Windows-mobiiliapplikaation.

  2. Jos mukanasi on vain käsimatkatavaroita, tee lähtöselvitys lentoyhtiön verkkosivuilla. Voit lentoasemalla mennä suoraan turvatarkastukseen.

  3. Valitse turvatarkastus, jossa on vähiten ruuhkaa. Terminaali 2:n yläkerrassa on uusi turvatarkastuspiste, jossa usein on hyvin tilaa. Lentoyhtiöt tarjoavat kanta-asiakkailleen ja bisnesluokan matkustajille nopeita lähtöselvitys- ja turvatarkastuspalveluita. Kysy lisää omalta lentoyhtiöltäsi.

  4. Lentoyhtiöiden tasokortilla ja business-luokan lipuilla pääset loungeen. Kysy lisätietoja omalta lentoyhtiöltäsi.

  5. Voit myös ostaa kertavierailulipukkeen Finnair Loungeen (portit 37 ja 25) ja Aspire Loungeen (portti 27).

  6. Jos haluat työskennellä rauhassa luottamuksellisten asioiden parissa, voit vuokrata Vip-palvelusta oman yksityishuoneen. Samalla pääset ilman jonotusta suoraan koneeseen, eikä sinun tarvitse huolehtia matkatavaroista tai muista matkustusmuodollisuuksista. Tilaa vip-huone.
  7. Suvanto-saarekkeet ovat ilmaisia työpisteitä, joissa voit työskennellä ja rentoutua rauhassa. Ne on varustettu näkö- ja kuulosuojalla, sähköpistokkeilla ja pöytätasolla. Hyödynnä myös lentokentän ilmainen wifi.

  8. P1 ja P2 -pysäköintialueilla toimii rekisterikilven tunnistus. Maksa pysäköinti automaattiin ja ulosajo puomilla sujuu nopeasti.

 

Matkustus