Skip navigation

Czech Airlines lentää nyt Helsinki-Vantaalta Prahaan: Lentotarjonta tuplaantuu

Artikkeli julkaistu
03.03.2016 klo 15:23
Tsekkiläinen lentoyhtiö Czech Airlines aloitti lennot Helsinki-Vantaan ja Prahan välillä 3. maaliskuuta. Uuden lentoyhteyden myötä Helsinki-Vantaalta on kesällä 2016 yhteensä jopa 31 viikoittaista lentoa Prahaan.

- Toivotamme tsekkiläiset lämpimästi tervetulleiksi Helsinki-Vantaalle. Heidän ansiostaan Prahan-reitillä liikennemäärä liki tuplaantuu kesäksi, mikä on erittäin hieno asia matkustajillemme. Tsekin tunnelmalliseen ja historiaa huokuvaan pääkaupunkiin Vltavan rannalle on entistä helpompi lähteä vaikkapa viikonloppureissulle, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava Mikko Komi.

Czech airlines lensi Helsingin ja Prahan väliä viimeksi viisi vuotta sitten. Lentoyhtiö on ilmoittanut operoivansa reitillä Airbusin 319-koneella.

Kaupunki on tunnettu erityisesti Kaarlen Sillasta, Prahan linnasta, tšekkiläisestä oluesta sekä tietenkin Vanhankaupungin aukiolla sijaitsevasta tähtitieteellisestä kellosta.

Lentolippuja voi ostaa esimerkiksi lentoyhtiön verkkosivuilta osoitteessa www.csa.cz. Helsinki-Vantaalta Prahaan lentävät myös Finnair ja Norwegian.

Prahasta Helsinkiin lentävillä matkustajilla on käytössään Helsinki-Vantaan upeat Aasian-yhteydet yhteensä 17 kohteeseen kesällä 2016. Finnairin kesän uutuusreittejä ovat Japanin Fukuoka ja Kiinan Guangzhou.

Hyvää matkaa!

Matkustus