Hyppää pääsisältöön

Kesätyöpaikkojen suosio ylitti odotukset

Julkaistu
28.06.2016 klo 06:15
Finavian kesätyöpaikat saivat osakseen ennätyksellisen kiinnostuksen: tehtäviin saapui yhteensä yli 2 200 hakemusta. Finavian kesäkauden tehtäviin ympäri Suomen valittiin kymmeniä työntekijöitä, jotka työskentelevät muun muassa kunnossapidon, laitehuollon, asiakaspalvelun, viestinnän ja luotonvalvonnan tehtävissä.

Kesätyömahdollisuuksien tarjoamista pidetään Finaviassa tärkeänä, ja kesätyöntekijöiden perehdytykseen ja työskentelykokemukseen panostetaan. Finavian kesätyöntekijöille järjestettiin kesäkuun alussa Tervetuloa Finaviaan -perehdytys, jossa he pääsivät kuulemaan yhtiöstä ja tutustumaan eri liiketoimintoihin. Kesätyökokemuksista myös kerätään palautetta.

Myös Finavian tytäryhtiö Airpron kesätyöpaikat turvatarkastuksessa sekä lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä keräsivät yli 1 600 hakijaa.

Kesätöissä tutustutaan tulevaisuuden työntekijöihin

Kesätyö on Finavialle tärkeä keino tutustua potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin. Tavoitteena on löytää parhaat osaajat jo varhaisessa vaiheessa. Tärkeitä valintakriteerejä kesätyötehtäviin ovatkin hakijan motivaatio ja kehittymishalu.

Kesätyöpaikkailmoitusten herättämä kiinnostus ilahduttaa Finaviassa, sillä tänä vuonna työnantajakuvan kehittämiseen on panostettu esimerkiksi osallistumalla rekrytointimessuille ja Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan sekä toimimalla aktiivisesti [email protected]-hankkeessa yhdessä Finnairin ja Vantaan kaupungin kanssa.

Helsinki-Vantaan kehitysohjelman myötä Finavia työllistää tulevaisuudessa lisää väkeä, kun seuraavien neljän vuoden aikana Helsinki-Vantaan matkustajamäärän odotetaan nousevan 20 miljoonaan.

Lue lisää Aviapolis-työnantajayhteisöstä

Helsinki-Vantaan kehitysohjelma

Kuvassa Finavian kesätyöntekijöitä Tervetuloa Finaviaan -perehdytyksessä.

Ihmisiä & Ilmailua