Hyppää pääsisältöön

Muotisuunnittelija Hyein Seon vinkit Souliin

Julkaistu
05.08.2016 klo 06:15
Missä Soulissa kannattaa käydä ja ruokailla? Etelä-Korean kiinnostava pääkaupunki tarjoaa matkaajille monenlaista koettavaa.

Match Made in HEL -muotinäytöksessä mallistonsa esitellyt korealainen suunnittelija Hyein Seo paljasti Soulista neljä paikkaa, joita ei kannata jättää väliin.

Post Poetics -kirjakauppa

– Post Poetics on lempikirjakauppani, jossa kävimme usein opiskeluaikoina. Siellä on laaja valikoima taidekirjoja ja aikakausilehtiä, joita ei löydy muualta Koreasta.

This is never that

– This is never that on ystäviemme luoma katubrändi. Heillä on oma liike Mapon kaupunginosassa. Siellä myydään Soulin kuuminta katumuotia.

Kansallinen nykytaiteen museo

– Kansallinen nykytaiteen museo sijaitsee aivan Kyung Bok -palatsin vieressä. Se on rauhallinen museo, jossa voi kävellä ja nauttia hyvästä korealaisesta nykytaiteesta.

Ravintola Parc

– Parc on paikallinen perheravintola Itaewonin kaupunginosassa. Siellä tarjoillaan aitoa korealaista lohturuokaa, jollaista korealainen äiti valmistaisi. Korealaiset syövät paljon pieniä annoksia, ja täkäläinen keittiö tunnetaankin kaikista riisin kanssa nautittavista lisukkeista.

Katso livetaltiointi Match Made in HEL -muotinäytöksestä täällä.

Lue myös muiden suunnittelijoiden vinkit kotikaupunkeihinsa:
Arashi Yanagawan vinkit Tokioon
Shangguan Zhen vinkit Shanghaihin
Bora Aksun vinkit Lontooseen
Heikki Salosen vinkit Helsinkiin
Henrik Vibskovin vinkit Kööpenhaminaan
Anders Haalin vinkit Tukholmaan

Matkustus