Hyppää pääsisältöön

Odota tyylillä loungessa – Hiljaisuutta, hoitoja ja herkkuja

Julkaistu
03.10.2016 klo 06:00
Haluaisitko puuduttavan odotusaulassa istuskelun sijaan rentoutua saunassa tai divaanilla maaten ja siemailla samppanjaa ennen lentoa?

Odotteluaikaa ennen lentoja kannattaa käyttää rentoutumiseen hoitojen parissa tai hyvän elokuvan äärellä, sillä moni lentoasema panostaa matkustajien viihtyvyyteen entistä enemmän. Tasokkaat lounget tarjoavat omaa tilaa ja aikaa kenttien kiireen keskellä.

Lue lisää neljästä ylellisestä loungesta, jotka lisäävät ripauksen luksusta matkantekoon.

Turkish Airlines, CIP Lounge, Ataturk International Airport, Istanbul

Kaksikerroksinen, turkkilaiseen ylelliseen tyyliin sisutettu lounge on keidas keskellä hulinaa. Turkin historian inspiroiman arkkitehtuurin keskeltä löytyy rentoutumistiloja, suihkuja, lasten leikkihuone, biljardisali, kirjasto, leffateatteri ja golf-simulaattori.

Etihad Airways: Diamond First Class Lounge, Abu Dhabi International Airport, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Luksuksestaan tunnetussa Abu Dhabissa sijaitseva lounge hemmottelee kävijöitään. Etihad Airwaysin loungesta löytyy 16 erilaista aluetta, jotka tarjoavat muun muassa mahdollisuuden kuntoilla, rentoutua erilaisissa hoidoissa, rukoilla ja ruokailla. Lisäksi lapsille on oma leikkitila ja viihdehuoneessa voi nauttia itse valitsemistaan elokuvista kuulokkeet päässä.

Cathay Pacific: The Pier First Class Lounge, Hong Kong International Airport, Hong Kong

The Pier First Class Lounge tarjoaa kodikkuutta kiireen keskellä, sillä se on sisustettu kuin vauras yksityisasunto: jokainen yksityiskohta ja huonekalu on tarkkaan valikoitu. Lukulampuilla varustetut divaanit, jalkahieronnat ja Aesopin laadukkaat peseytymistuotteet viimeistelevät rauhallisen tunnelman. Nälkäisenä tästä loungesta ei tarvitse lähteä, sillä sekä nuudelibaari että valikoima suolaista ja makeaa takaavat kylläisen olon.

Finnair: Finnair Premium Lounge, Helsinki Airport, Suomi

Kotimainen design on Finnairin loungen keskiössä. Tilan valaistus muuttuu päivän rytmin mukaan ja rentouttavat huopapäällysteiset seinät imevät ympäristön hälyääniä. Loungen erikoisuus on suomalainen sekasauna, joka on luultavasti maailman ainoa lentokenttäsauna. Legendaaristen suomalaisten suunnittelijoiden, kuten Eero Aarnion ja Yrjö Kukkapuron tuotteet ovat näkyvästi läsnä tilassa. Noutopöytään on katettu herkku jos toinenkin gourmet-välipaloista kuohuviiniin ja keitoista salaatteihin.

Lue lisää Finnair Loungesta

Katso myös muut Helsinki-Vantaan lounget

Matkustus