Hyppää pääsisältöön

Pala Suomea tuliaisiksi alle kymmenellä eurolla

Julkaistu
24.08.2016 klo 06:00
Etsitkö viemisiä kentältä, mutta haluat pitää matkabudjetin kurissa? Suuntaa Helsinki-Vantaalla Finspiration-myymälään, jonka valikoimat pullistelevat erilaisia suomalaisia suosikkituotteita myös edulliseen hintaan.

Suomi tunnetaan maailmalla useista asioista, mutta tuliaistuotteiden joukossa muutamat ovat ylitse muiden. Kankurin tuvan Finspiration-myymälän (portti 34) myymäläpäällikkö Maria Böhlingin kertoo, että Muumit jatkavat matkalaisten suursuosikkina. Lisäksi monet haluavat viedä Suomesta mukanaan käsityötuotteita ja perinne-esineitä.

Finspiration on täynnä erinomaisia viemisiä, jotka mahtuvat sekä pieneen tilaan että matkabudjettiin. Tuliaisten kohdalla ajatus on tärkein, joten kannattaa poimia edullisten Suomi-tuliaisten vinkit talteen.

Tove Janssonin sympaattiset muumihahmot seikkailevat monissa myymälän tuotteissa, ja alle kymmenellä eurolla mukaansa saa esimerkiksi kyniä, vihkoja, magneetteja, avainnauhoja ja pinssejä.

Perinteisten tuliaisten ystäville alle kymmenellä eurolla löytyy muun muassa snapsilaseja (6–10 euroa), Helsinkiä ja Suomea esitteleviä magneetteja (6–8 euroa), tarroja (2,50–5 euroa) ja avainnauhoja (4–8 euroa).

Jos matkustat ulkomaisten vieraiden kanssa, muista esitellä myös suomalaista ruokakulttuuria Helsinki-Vantaan ravintoloissa.

Matkustus