Hyppää pääsisältöön

Testissä Helsinki-Vantaan parhaat selfiepaikat

Julkaistu
01.04.2016 klo 07:15
Kentältä napattu selfie on samalla loman lähtölaukaus. Mutta mistä nappaat parhaan taustan omakuvalle?

Lähdön tunnelmaa ei voita mikään. Jo kentälle saapuessa voi tuntea mielen kevenevän ja ajatusten kiihdyttävän kohti edessä siintävää seikkailua.

Matkaintoa ei tietenkään kannata piilottaa vakan alle vaan ikuistaa se koko kaveripiirille. Siispä selfiekeppi ojoon ja kohti kentän parhaita itsensäikuistamispaikkoja.

Lähtöaula

Innokkaimmat pyyhkivät kotimaan tomut kannoiltaan jo lähtöaulassa. Aulan ihmisvilinässä voi ikuistaa itsensä lähtevien lentojen jättitaulun kanssa. Varo kiireisiä lentoemäntiä ja lapsiperheitä, kun heilut kaksimetrisen selfietikkusi kanssa.

Muumikauppa

Sooloreissaajalle suosittelemme kaverikuvaa näiden maailmankuulujen kivikasvojen kanssa. Moomin Shopin Nuuskamuikkusen ja Muumipeikon välissä poseeraaminen on eritoten aasialaisturistien suosiossa.

 

Arctic Barin terassi

Ilmailuintoilijat saavat kuviinsa parhaan nosteen Arctic Barin ulkoterassilla. Lentokone taustalle, tuulenvire kasvoille ja suunta kohti lomaa!

 

Oak Barrel

Aidoksi someikoniksi muodostunut Oak Barrel eli ”Öykki” on selfiepaikka vailla vertaa. Tammitynnyri on myös Suomen ainoa baari, jossa tuopin voi tilata aamuyhdeksältä ilman, että kukaan vilkuilee pahasti.

Matkustus