Hyppää pääsisältöön

Viisi vinkkiä, joilla kaksi tuntia kentällä kuluu siivillä

Julkaistu
22.06.2016 klo 06:00
Pari tuntia luppoaikaa ennen koneen lähtöä? Unohda kännykän tuijottelu, kokosimme vinkit, joiden avulla ajan voi käyttää hyödyksi.

1. Kurkkaa kulisseihin

Suomen lentoliikenteen tärkeimmässä solmukohdassa tapahtuu paljon enemmän kuin matkustajat ehkä osaavat arvatakaan. Edullisella opastetulla kierroksella pääsee kurkkaamaan kulissien taakse. Katso tarkemmat tiedot ja varausohjeet täältä.

2. Hoida kutrit kuntoon

Odottaessa voi vallan hyvin käydä leikkauttamassa ylikasvaneen kuontalon. M Room Men’s Barber (terminaali 2, saapuvien aula 2A) palvelee matkalaisia kentällä.

3. Kurkista kattojen ylle

Lentokonebongarit ja selfie-addiktit huomio! Tiesittekö, että Helsinki-Vantaalla on ilmainen kattoterassi? Maisemia pääsee ihailemaan terminaali 2:n viereisen toimistorakennuksen katolta.

4. Vaihda paremmille penkeille

Helsinki-Vantaan Kainuu Lounge (portti 31) on sisustettu nimensä veroisesti. Rauhallisessa sopessa voi istahtaa tuoleille, jotka on tehty myrskyn kaatamista puista. Loungen kirjoja saa vapaasti lukea, ottaa mukaan ja sinne voi myös jättää jo lukemansa kirjat.

5. Leikitä lapset ennen lentoa

Värikkäät leikkialueet (portit 16, 20, 30 ja 38) takaavat aikuisille pienen hengähdystauon ja paikan, jossa isommat ja pienemmät lapset saavat purkaa matkajännitystään ennen lentoa. Portin 31 vieressä on myös vapaasti käytettävissä sekä mikro että vaipanvaihtohuone.

Lue lisää vinkkejä ajanvietosta Helsinki-Vantaalla lasten kanssa.

Matkustus