Hyppää pääsisältöön

4 askelta leppoisaan lentokenttäshoppailuun

Julkaistu
12.09.2017 klo 06:00
Haluatko tehdä nopeat ostokset ennen lentoa? Varaa & Nouda -palvelumme avulla varaat verkossa, noudat ja maksat vasta kentällä.

Varaa & Nouda -palvelun avulla matkustajat voivat tilata tuotteita Helsinki Duty Freehen odottamaan ja napata ne mukaansa matkalla lennolle. Palvelu on täydellinen kiireisille matkalaisille. Tilaamalla elintarvikkeita, alkoholijuomia tai kosmetiikkaa ennakkoon voit hyödyntää myös merkkien erikoistarjoukset. Tuotteet ovat myynnissä vain kentällä.

Nappaa tästä ohjeet Varaa & Nouda -palvelun käyttöön:

1. Valitse matkakohde

Varaa & Nouda -sivulla ensimmäisenä sinulta kysytään matkakohteesi lentokenttää. Palvelua voi hyödyntää vain ulkomaanlennoilla.

2. Klikkaa tuotteet ostoskoriin

Selaile rauhassa tuotteita kosmetiikasta ruokaan ja juomiin. Tee tilaus jopa kuukautta ennen lentoasi, viimeistään kuitenkin vuorokautta ennen lentoa. Voit seurata tilaustasi käyttäjätilin kautta. Ennakkotilauksille ei ole rajoitusta, mutta ota kuitenkin selvää kohdemaan tuontirajoituksista, sillä ylimenevistä tuotteista tai summista voit joutua maksamaan veroa.

3. Merkitse ennakkotilausten noutopaikka muistiin

Tilauksesi odottaa sinua World Duty Free -liikkeessä. Kun pääset turvatarkastuksesta, voit käydä noutamassa tilauksesi kassalta. Saat tilauksesta vahvistusilmoituksen heti ja se lähetetään myös sähköpostiisi.

World Duty Freen henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään noutopisteen kentällä.

4. Nouda ja maksa paikan päällä

Tilaus maksetaan kentällä tuotteita noudettaessa. Maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard, American Express, suomalaiset pankkikortit sekä käteisvaluuttana eurot ja muutamat muut valuutat.

Tilauksen peruuttamisesta ei tarvitse huolehtia, jos matkasuunnitelmat muuttuvat. Jos lentoaikataulut muuttuvat, voit noutaa varauksesi vielä 48 tuntia alkuperäisen noutoajan jälkeenkin.

Lue lisää Duty Freestä 

Lue, mistä Helsinki-Vantaalta saa aterian alle 10 eurolla 

Matkustus