Hyppää pääsisältöön

Finavian ennätyksellinen vuosi on koottu pakettiin

Julkaistu
16.03.2017 klo 12:35
Finavia on julkaissut vuosikertomuksen ja vastuullisuusraportin. Finavian vuosi 2016 oli monella tapaa ennätyksiä täynnä. Tiesitkö, että Suomesta on nyt lähes 200 suoraa lentoa ulkomaisiin kohteisiin ja vuonna 2016 avautui 14 uutta reittiä.

Vuosikertomuskokonaisuudesta löytyvät tärkeimmät uutiset ja vetävimmät faktat ennätyksellisestä vuodestamme.

Vuosikertomuskokonaisuus "Maailman huipulle 2016" koostuu PDF-raporteista ja verkkosisällöstä. Vuosikertomuksen yhteydessä julkaistiin tilinpäätös, vuoden avainluvut pähkinänkuoressa, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvitys sekä vastuullisuusraportti.

Vastuullisuudesta raportoidaan GRI:n mukaisesti

GRI (Global Reporting Iniative)G4  on maailmanlaajuinen vapaaehtoinen yhteiskuntavastuun raportointiohjeisto, joka sisältää ympäristöasioiden lisäksi ohjeet myös taloudellisten ja sosiaalisten asioiden raportointiin. Finavia raportoi vastuullisuudestaan GRI:n core-tasolla jo viidettä vuotta.

Finavian vastuullisuuden kohokohtia vuonna 2016 olivat muun muassa Helsinki-Vantaan lentoaseman hiilineutraalius-suunnitelman edistäminen, Finavian ympäristöjärjestelmän sertifiointi, finavialaisten selvästi parantunut työtyytyväisyys sekä Finavian taloudellisen kannattavuuden parantuminen. Teimme myös paljon sen eteen, että yhteydet Suomesta maailmalle monipuolistuivat entisestään.

Siirry vuosikertomuskokonaisuuteen

Raportointi