Hyppää pääsisältöön

Hemmottelua Helsinki-Vantaalla: Hierontapöydältä koneeseen viidessä minuutissa

Julkaistu
16.02.2017 klo 12:00
Miltä kuulostaa rentouttava kuumakivihieronta ennen pitkää lentoa tai 15 minuutin vetreyttävä niska-hartiahieronta palaveripäivän ja työreissun välissä? Lentoaseman hierontapalvelut tekevät matkalle lähdöstä nyt kerrassaan ihanaa.

Relax and Fly Feelgood lounge on Helsinki-Vantaan uusi hemmottelutaivas. Loungen kahdessa tunnelmallisessa hoitohuoneessa voi nauttia niin klassisesta, urheilu-, kuumakivi- kuin päähieronnastakin.

Saatavilla on myös erityisesti lentomatkustajille räätälöityjä jalka-, niska- ja hartiahierontoja sekä esimerkiksi 15 minuutin pikahierontoja.

- Tavoitteenamme on tarjota matkustajillemme helppo, sujuva ja nopea, mutta myös miellyttävä ja mukava, matkalle lähtö. Matkustaminen voi olla stressaavaa, ja paikat menevät lennolla helposti jumiin. Iltalennolle lähtevä voi rentoutua esimerkiksi kuumakivihieronnassa, tai bisnes-matkustaja voi nauttia lyhyestä niskahartiahieronnasta työpäivän ja työmatkan välissä. Palvelu on erityisen oivallinen vaihtomatkustajille, joita on lähes kolmannes kaikista matkustajistamme, Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta kertoo.

Relax and Fly Feelgood loungen hierontavastaanottoa pitää lentoasemalla suomalainen hieronta-alan ammattilainen Rela-hierojat. Rela-hierojilla on noin 30 toimipistettä yli 10 kaupungissa ympäri Suomea.

- On hienoa, että pääsemme tuomaan hierontaosaamistamme lentoaseman asiakkaiden nautittavaksi. Meillä toimivat vain koulutetut ammattilaishierojat, jotka osaavat räätälöidä palvelun kullekin asiakkaalle sopivaksi. Toivotamme kaikki Helsinki-Vantaan matkustajat rentoutumaan lentoaseman hoitohuoneisiin tai lähtöportin pikahierontaan osaaviin käsiimme, Rela-hierojat Oy:n toimitusjohtaja Jussi Evinsalo sanoo.

Hierontaa lähtöportilla

Hieronta maittaisi, mutta lento lähtee jo vartin kuluttua? Ei hätää.

Hierojat jalkautuvat kevään aikana myös lentoaseman porttialueelle ja kiertävät lähtöporteilla kannettavan hierontatuolin kanssa. Lentoaan odottaville matkustajille on tarjolla lyhyitä, istuen tehtäviä rentouttavia niska-hartiahierontoja.

Kosmetologipalveluita loppukeväästä

Matkustajien hemmottelu ei lopu tähän. Loppukeväästä Relax and Fly Feelgood loungeen tulee matkustajien nautittavaksi muun muassa kosmetologipalveluita, kuten käsi-, jalka- ja kasvohoitoja sekä matkustajien käyttöön tarkoitetut suihkutilat.

- Relax and Fly Feelgood lounge on täydellinen matkanaloituspaikka esimerkiksi ystäväporukoille. Äitienpäivän tienoilla reissuun lähtevät äidit yllättyvät varmasti etukäteen varatusta hemmottelupaketista, Stenholm vinkkaa.

Relax and Fly Feelgood lounge: sijainti ja aukioloajat

Ajanvaraus ja hinnasto

Kaikki Helsinki-Vantaan palvelut

 

Matkustus