Hyppää pääsisältöön

Humans of Helsinki Airport: Krista Peurasaari

Julkaistu
22.03.2017 klo 07:00
M Room -parturiliikkeen aluepäällikkö Krista Peurasaari nauttii lentokentän ainutlaatuisesta työyhteisöstä.

“Ennen aluepäälliköksi siirtymistä ehdin työskennellä Helsingin keskustassa parturina ja Kallion liikkeen liikevastaavana. M Roomilla olen ollut töissä noin neljä ja puoli vuotta. Aluepäällikkönä vastaan myös Vantaan liikkeistä, joihin lentokentän M Room kuuluu.

Helsinki-Vantaalla meillä käy paljon lentokentän omia työntekijöitä, turisteja, liikematkustajia ja välillä myös paikallisia. Vaikka olemme toimineet kentällä vasta vähän aikaa, on ollut mukava huomata, että olemme saaneet vakioasiakkaita. Esimerkiksi eräs paikallinen isä käy poikansa kanssa aika usein sunnuntaisin parturissa.

Lentokentän yhteisöllisyys tekee työympäristöstä ainutlaatuisen. Meidän ovemme ovat aina auki ja ihmiset tulevatkin höpöttelemään, vaikka eivät olisikaan tulossa käynnille. Helsinki-Vantaan ilmapiiriä voisi verrata kauppakeskukseen: täällä on jokaiselle jotakin. Cesar's Little Italy -ravintolassa tulee käytyä usein lounaalla, se on suosittu paikka lentokenttähenkilökunnan keskuudessa.

Aamut ovat rauhallisinta aikaa, ja vaikka liikkeemme on aitiopaikalla, tunnelma on läpi päivän aika rento. Pikku pöhinä on kivaa, mutta kun asiakas tulee liikkeeseen, pyrimme siihen, että he olisivat kuin omassa olohuoneessaan.”

Tästä saat lisää tietoa Helsinki-Vantaan M Roomista

Ihmisiä & Ilmailua Matkustus