Hyppää pääsisältöön

Kevätlukemista Helsinki-Vantaan uudesta WHSmith-kirjakaupasta

Julkaistu
02.05.2017 klo 06:00
Unohditko pakata kirjan mukaan pitkälle lennolle? Lue, mitä matkustavat lukutoukat nappaavat mukaansa Suomeen saapuneen brittiläisen kirjakauppaketjun hyllyiltä.

Kirjoista, lehdistä ja toimistotarvikkeista tunnettu brittiläinen ketju avaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle useita toimipisteitä. Yli puolet yrityksen 1 300 myymälästä sijaitsee ympäri maailmaa matkustamiseen liittyvissä paikoissa, esimerkiksi juna- ja lentoasemilla.

SSP Finlandin Heli Siren kertoi meille, mitkä teokset lähtevät WHSmithin hyllyiltä asiakkaiden matkaan juuri nyt. 

1. Voittamisen Anatomia, Oskari Saari ja Aki Hintsa 

Tunnettu suomalainen urheilutoimittaja ja entinen Formula 1 -kommentaattori Oskari Saari jakaa yhdessä traumatologiaan erikoistuneen ortopedin Aki Hintsan kanssa ohjeita parempaan suoritustehoon ja terveyteen. Hintsa on työskennellyt pitkään F1-kuljettajien kanssa valmentaen heitä menestykseen niin henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin kautta.

2. Eero Aarnio, Aila Svenskberg, Jukka Savolainen ja Sami Sykkö

Kirja esittelee kuuluisan suomalaisen suunnittelijan laajan tuotannon täysin uudella tavalla. Saavutettuaan mainetta innovatiivisilla Kupla-, Pallo- ja Pastilli-tuoleillaan Aarnio on siirtynyt valaistuksen ja lamppujen pariin. Eero Aarnio on koottu ja julkaistu yhteistyössä Helsingin Designmuseon kanssa. ”Tämä on erinomainen lahja”, sanoo Siren.

3. Northern Lights of Finland, Markus Hotakainen

Revontulet ovat ainutlaatuinen ilmiö, jota on mahdollista ihailla Pohjois-Euroopassa. Suomalainen toimittaja ja tietokirjailija Markus Hotakainen on koostanut kirjaan kauniita valokuvia ja luonnehdintoja niin revontulista kuin suomalaisesta luonnosta ylipäänsä. Kirja on pääosin kirjoitettu englanniksi, mutta siellä on myös osioita eri kielillä. Tässä on oiva tuliaisvinkki!

4. Pyyhittävä Heikun keikun -puuhakirja, Riitta Nisonen ja Markku Töllinen

Lapsimatkustajia viihdyttää hauska puuhakirja, jonka värikkäät tehtävät kehittävät hienomotoriikkaa, hahmottamista ja keskittymistaitoa. Tehtävissä seurataan sokkeloita, etsitään eroja, piirretään ja puuhaillaan – poispyyhittävän tussin ansiosta aina uudelleen ja uudelleen!

Lue lentoasemien taiteesta 

Matkustus