Ohita navigaatio

Lufthansa laajentaa Suomessa jälleen: Nyt luvassa suorat reittilennot Kuusamoon

Artikkeli julkaistu
07.06.2017 klo 06:24
Arkistointipäiväys
Finavian Kuusamon lentoasemalla alkaa näkyä entistä enemmän kansainvälisiä turisteja talvella 2017–2018, kun Lufthansa aloittaa suorat reittilennot Frankfurtista 23. joulukuuta alkaen.

Koskaan aiemmin Kuusamon lentoasemalla ei ole ollut suoraa kansainvälistä reittiä, joten reittiavaus on historiallinen. Lufthansa lentää Frankfurtin ja Kuusamon välisellä reitillä maaliskuun 24. päivään saakka.

– Olemme tosi iloisia, että Kuusamo liittyy Lufthansan reittivalikoimaan ja näin vahvistaa edelleen lentoasemaverkostoamme pohjoisessa. Kasvu alkoi, kun Lufthansa aloitti ensimmäisenä suorat reittilennot Saksasta Lappiin vuonna 2015. Viime vuonna hyvä kehitys pohjoisessa jatkui, kun lentoyhtiö avasi uusia reittejä ja lisäsi kapasiteettia merkittävästi ja saimme yhdessä aikaan varsinaisen matkailun supertalven. Toivotamme nyt Lufthansan lämpimästi tervetulleeksi myös Kuusamon lentoasemalle joulukuussa 2017, sanoo Finaviasta johtaja Joni Sundelin.

- Olemme tosi iloisia avatessamme Kuusamon-reitin. Tämä avaus osoittaa sitoutumisemme Suomeen. Helsingin, Ivalon ja Kittilän ohella Kuusamosta tulee Suomen neljäs kohde, jota operoimme Saksasta. Vaikka lähestymme pian keskikesää, ei ole turhan aikaista toivottaa matkustajillemme jo nyt ihanaa talvea, sanoo Christopher Zimmer, Lufthansan myynnistä Suomessa ja Baltiassa vastaava johtaja.

Pitkä ja runsasluminen talvikausi revontulineen sekä monipuoliset aktiviteetit ovat hyviä syitä saapua Kuusamoon. Rukalla laskettiin talvikaudella 2016-

Matkustus