Skip navigation

Valokuvanäyttely ”Minun Suomeni” Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
11.01.2017 klo 10:17
Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla avattu valokuvanäyttely on avoinna 21.1.2017 saakka kaikille lentoasemavieraille.

Teosten aihe on ”Minun Suomeni” ja näyttely on osa Suomi 100 Vuotta -valtakunnallista tapahtumaketjua. Juhlavuoden kunniaksi näyttelyn teoksissa näkyy Suomen historia ja ajan kuluminen.

Näyttely koostuu 12 teoksesta, jotka on kuvannut Keski-Pohjanmaan kansanopiston VAP16 -ryhmän opiskelijat. Minun Suomeni – Suomi 100 vuotta -valokuvanäyttely on ryhmän yhteinen päättötyö. Taiteilijat ovat valinneet näyttelyn teeman yhdessä ja kuviin on haettu pientä, piristävää ”twistiä” jonka toivotaan kuvista löytyvän.

Näyttelytilaksi on valikoitunut lentoasemat, sillä ryhmän ideana on ollut tuoda kuvat ihmisten luo.

Kokkola-Pietarsaaressa kuvat ovat kaikkien lentoasemakävijöiden ihailtavissa. Näyttely siirtyy 23.1. Oulun lentoasemalle, missä teokset ilahduttavat lähteviä matkustajia lentoaseman porttialueella.

VAP16 eli Valokuvauksen perusteet 2016 -ryhmä on opiskellut valokuvauksen perusteita Jari Eklundin ja Samppa Toivosen johdolla Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä viimeisen vuoden ajan. Koulutuksen järjestäjä on Kpedu.

VAP16 opiskelijat: Heli Aro, John Hagnäs, Niina Heikkinen, Satu Kangas-Viljamäki, Malla Kullas, Sampsa Köykkä, Anne Lampela, Elina Leskinen, Mikko Lento, Merja Nurmi, Riia Onjukka ja Noora Perätalo.

Näyttelyn sivut facebookissa: minun suomeni-valokuvanäyttely

Tutustu lentoaseman aukioloaikoihin ja palveluihin

Matkustus