Ohita navigaatio

Finavia ja Plan juhlivat 11.10. tyttöjen päivää - osallistu keräykseen!

Artikkeli julkaistu
04.10.2018 klo 13:38
Tyttöjen päivä
Vastuullisuus Yritys
​Finavia on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tyttöjen päivässä. Kerätyillä varoilla Plan edistää muun muassa tyttöjen koulutusta.

Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 5000 euroa, johon Finavia on jo lahjoittanut 2000 euroa. Auta meitä pääsemään tavoitteeseemme ja ole kanssamme #tyttöjenpuolella edistämässä tyttöjen koulutusta ja tasa-arvoa kehitysmaissa!

Finavia on tukenut Planin työtä lasten hyväksi jo kymmenen vuotta, kun vuonna 2008 viisi Plan Pastilli -keräyslipasta sijoitettiin Helsinki – Vantaan lentoasemalle. Myöhemmin yhteistyö on laajentunut Oulun, Vaasan, Rovaniemen ja Kokkola-Pietarsaaren lentoasemille. Lentomatkustajat voivat lahjoittaa matkalta jääneet kolikkonsa keräyslippaisiin. Lisäksi matkustajat voivat jättää kentälle tuomansa tyhjät juomapullot ja -tölkit Planin lajittelupisteisiin. Palautuksista kertyvät panttirahat lahjoitetaan Planille.

Haluamme näyttää esimerkillämme, mihin sosiaalinen vastuu voi ulottua, ja miten pienikin lahjoitus voi kantaa jotain hyvää. Näemme vastuumme laajasti, ja huolehdimme yksityiskohdista, olivat ne lähellä tai kaukana liiketoiminnastamme. Reittiverkostomme Finavian lentoasemilta kattaa kohteita ympäri maailman, ja haluamme kantaa kortemme kekoon edistääksemme tyttöjen oikeuksia näissä maissa.

Me Finaviassa uskomme, että näistä yksityiskohdista syntyy hyvien asioiden ketju.

Lue lisää ja lahjoita jo nyt!

Lue lisää vastuullisuudesta Finaviassa

Missing media item.
Hyvien asioiden ketju -boilerplate
Thumbnail from the video with title Hyvien asioiden ketju