Ohita navigaatio

Joulumuorin joulu on jo ovella

Artikkeli julkaistu
21.12.2018 klo 09:37
Arkistointipäiväys
Ihmisiä & Ilmailua
Tyttöjen hyvinvointia tukemalla Finavia haluaa rakentaa oikeudenmukaisempaa maailmaa.

Tämän vuoden joulukampanjassaan Finavia tukee Plan Internationalin työtä kehittyvien maiden tyttöjen hyväksi. Kampanjassa kerätyt lahjoitusvarat käytetään muun muassa lasten koulutukseen, terveyteen, turvallisuuteen ja hygieniaan.

Kampanjan videolla juhlitaan Joulumuorin joulua ja kannustetaan tyttöjä toteuttamaan unelmiaan.

Tytöillä tulee olla yhtäläiset mahdollisuudet unelmoida ja muokata elämästään itsensä näköistä. Tyttöjen koulutuksella rakennetaan oikeudenmukaisempaa maailmaa, ja se on yksi parhaista työkaluista, joilla voidaan katkaista periytyvä köyhyys, Plan International Suomen yritysyhteistyön asiakasvastaava Donata Pennanen sanoo.

Etenkin tässä maailmanajassa on tärkeää, että tyttöjen koulutukseen saadaan kerättyä varoja. Haluamme näyttää esimerkkiä ja tarjota myös lentoaseman matkustajille helppoja keinoja tehdä hyväntekeväisyyttä, Finavian Head of Marketing Anna Tuomi kertoo.

Matkustajat voivat lahjoittaa minkä tahansa maan valuuttaa lentoasemien vihreisiin Plan Pastilli -keräyslippaisiin. Joulun aikaan keräyslippaita on myös joululahjojen pakkauspisteillä Helsinki-Vantaalla.

Monilla matkustajilla on matkan jäljiltä kolikoita, joille ei itsellä ole käyttöä. Pienistä lahjoituksista syntyy yhdessä suuri vaikutus, Tuomi sanoo.

Finavia on tukenut lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin työtä jo kymmenen vuoden ajan. Keräyslippaiden, tempausten ja kampanjoiden ohella esimerkiksi turvatarkastuksesta kertyneiden palautuspullojen pantit lahjoitetaan Planille ympäri vuoden.

Olemme iloisia siitä, että pitkäaikainen kumppanuutemme Finavian kanssa kehittyy koko ajan. Helsinki-Vantaalta alkaneen yhteistyön syventyessä Finavian henkilöstö ja myös verkoston muut lentoasemat ovat päässeet mukaan, Donata Pennanen kertoo.

Joulumuorin joulu on Finavian ensimmäinen laajempi Planin kanssa yhteistyössä tehty kampanja. Kampanjavideon on toteuttanut TBWA Helsinki ja Cocoa Productions.

Täältä löydät Plan-lahjoituspaikat:

  • Helsinki-Vantaan, Oulun, Vaasan, Rovaniemen ja Kokkola-Pietarsaaren lentoasemilta löytyy vihreitä Plan Pastilli-keräyslippaita.
  • Helsinki-Vantaan viisi keräyslipasta sijaitsevat turvatarkastuksen jälkeen lähtöporttien 13, 19, 26 ja 33 luona sekä terminaali 2:n tuloaula 2B:ssä.
  • Joulun aikaan myös Helsinki-Vantaan joululahjojen paketointipisteillä on Planin keräyslippaat. Paketointipisteet löytyvät jouluaattoon asti porteilta 28 ja 32A.
  • Lisäksi matkustajat voivat jättää tyhjät juomapullot ja -tölkit Planin lajittelupisteisiin. Palautuksista kertyvät panttirahat lahjoitetaan Planille ympäri vuoden.
Thumbnail from the video with title Joulun tunnelmaa Helsinki-Vantaalla

Tee lahjoitus Planille joulukampanjan sivulla.

PS. Joulupukin ja Joulumuorin voi löytää joulun alla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Joulupukki kiertää terminaaleissa aattoon asti maanantaista lauantaihin noin kello 13–17. Joulumuori on tavattavissa vielä perjantaina 21.12. ja lauantaina 22.12. noin kello 13–17.