Ohita navigaatio

Maarianhaminan lentoasemalla avautuu uusi baarikahvila

Artikkeli julkaistu
09.03.2018 klo 09:32
60 North Bar & Cafe Maarianhaminassa
Matkustus
Finavian Maarianhaminan lentoasemalla lentomatkustajia palvelee perjantai-iltapäivästä 9.3.2018 alkaen uusi baarikahvila, kun 60 North Bar & Cafe avaa uuden toimipisteensä porttialueella.

Suosittu 60 North Bar & Cafe laajentaa toimintaansa lähtevien lentojen porttialueelle terminaalin. Yrityksellä on lentoasemalla jo entuudestaan baari-kahvila ennen turvatarkastusta terminaalin toisessa kerroksessa. Se jatkaa toimintaansa normaalisti.

Finavialla on pitkät perinteet sujuvan matkalle lähdön ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. On hienoa, että saamme lentoasemallemme nyt uuden tarjoilupaikan. Näin voimme tarjota lähteville lentomatkustajille kahvilapalveluita aina lähtöportille asti. Tämä kannustanee matkustajia myös siirtymään aiemmin turvatarkastuksen läpi ja näin osaltaan edistää leppoisaa lennolle lähdön odotusta ja kiireettömyyden tuntua, kertoo Finavian Maarianhaminan lentoasemanpäällikkö Tanja Sabel.

Molemmat 60 North Bar & Cafet tarjoavat loistavat näköalat yli kiitotien. Yleisöpuolen baari-kahvilalla on lisäksi hyvällä ilmalla ja kesäisin käytössään kattoterassi.

60 Bar and Cafe Maarianhamina annos

Tarjoamme molemmissa toimipisteissämme erikoiskahvien ja teen kanssa nautittavia itsevalmistettuja leivonnaisia ja voileipiä. Toki matkustajat voivat nauttia meillä myös virvokkeita, olutta tai vaikkapa lasillisen viiniä. Yleisöpuolen baarikahvilassa on arkisin tarjolla lounasta kello 11.00–14.00 sekä bistromenu muina aukioloaikoina, kertoo ravintolapäällikkö Jeanette Helgas valikoimasta.

Uusi porttialueella toimiva 60 North Bar & Cafe Airside palvelee arkisin aamupäivällä kolmiolennolla Turkuun ja Helsinkiin matkustavia, iltapäivisin Tukholmaan lähteviä sekä illalla Helsinkiin lähteviä matkustajia. Porttialueelta ostettuja ja erikseen mukaan otettavaksi pakattuja ruokatuotteita voi myös ottaa mukaan lennolle.

60 Bar and Cafe Maarianhamina pöytä

Kaikille Maarianhaminan lentoasemalla vieraileville avoin yleisöpuolen 60 North Bar & Cafe taas on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11.00–19.30 ja sunnuntaisin kello 16.00–19.30. Sen ruokalistaan voi tutustua etukäteen 60 North Bar & Cafen kotisivuilla ja Facebookissa.

Finavian Maarianhaminan lentoasemalla vieraili vuonna 2017 yhteensä 61 568 matkustajaa, mikä oli reilut kolme prosenttia enemmän kuin vuonna 2016. Kotimaan matkustajien määrä, joita oli noin 69 prosenttia kaikista matkustajista, väheni vuodessa vajaan prosentin. Sen sijaan kansainvälisten reittiliikenteen matkustajien määrä nousi vuodesta 2016 yli 14 prosenttia.