Skip navigation

Katso Oulun lentoaseman uudet liikennejärjestelyt tästä

Artikkeli julkaistu
17.10.2018 klo 14:00
Oulu Airport traffic
Katso yllä olevasta kartasta uudet liikennejärjestelyt saapuessasi Oulun lentoasemalle. Järjestelyt valmistuvat tämän viikon loppuun mennessä.

Alla olevalta kartalta voi tarkastaa kaikki uudet liikennejärjestelyt. Merkittävimmät muutokset aiempiin järjestelyihin nähden on lueteltu alla.

Terminaalin edustalla on aiempaa enemmän paikkoja matkustajien jättämiseen kyydistä. Kaistoille ei saa pysäköidä, vaan pysähtyminen on sallittu ainoastaan matkustajien kyydistä jättämisen ajaksi. Terminaalin edustalla jättökaistojen päässä sijaitsee pikaparkki lyhytaikaista pysäköintiä varten. Huomaathan, että pikaparkki on maksullinen.

Uudet invapysäköintipaikat sijaitsevat P1 alueella.

P2- ja Pikaparkki-alueella tarjoamme 20 min ilmaista pysäköintiaikaa.

Pysäköintialueen sisään- ja ulosajopuomit sijaitsevat Lentokentäntien varrella lentoasemalle saapuessa. Terminaalin edustalta ei pääse enää kääntymään pysäköintialueelle, kuten aiemmin. Mikäli ajat vanhasta tottumuksesta terminaalin edustalle, seuraa pysäköintialueelle ohjaavia opasteita.

Paikallis- ja tilausliikenteen bussipysäkki on siirretty uudelle paikalle terminaalin edustalle lähelle saapuvien aulaa.

Matkustus