Hyppää pääsisältöön

Uusi kahvila ja karjalainen ilme Joensuun lentoasemalla

Julkaistu
23.01.2018 klo 13:09
Kauppaneuvoksen Kapsäkki on kahvila Joensuun lentoasemalla.
Joensuun lentoasemalle on avattu uusi kahvila. Café & Bar Kauppaneuvoksen Kapsäkin valtteja ovat muun muassa aito palvelu ja vieraanvaraisuus.

Kauppaneuvoksen Kapsäkissä voit maistella erilaisia kotileivonnaisia ja karjalaisia perinneherkkuja. Kahvila tarjoaa kiireettömän aistinautinnon upeassa ympäristössä. Matkustajien käytössä on vanhan ajan tunnelmallinen, kaikille avoin Kauppaneuvoksen VIP lounge, nykyaikaiset työskentelytilat, näyttely-pergola ja lapsille ihastuttava leikkitila.

Näyttely-pergolassa on vaihtuvat näyttelyt, joissa on esillä maakunnan käsityöläisten ja taiteilijoiden töitä.

– Haluamme luoda Joensuun lentoasemalle matkalaisille portin Pohjois-Karjalaan. Kahvilassa voit viettää leppoisan hengähdyshetken, jonka tunnelman kruunaa konstailemattoman aito palvelu ja vieraanvaraisuus, kertoo Taito Pohjois-Karjalan toiminnanjohtaja Tuija Tekin.

Kahvila on auki lentojen aikaan ja se tarjoaa herkkuja sekä makuja Pohjois-Karjalasta.

Joensuun lentoasema talvisäässä.

Kuva: Joensuun lentoasema kuvattuna talvella 2015.

Helppoa matkustamista kotikentältä

Finavian Joensuun lentoasemalla oli vuonna 2017 yhteensä 119 714 matkustajaa. Lentoasema palvelee niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustusta. Joensuusta lähtee arkipäivisin viisi lentoa Helsinkiin ja viikonloppuisin kolme vuoroa molempina päivinä.

– Suorat lomalennot syksyisin ja keväisin esimerkiksi Välimeren maihin ovat olleet erittäin suosittuja. On helppoa lähteä matkaan omalta tutulta kotikentältä, sanoo lentoaseman päällikkö Auli Koistinen Finaviasta. 

Joensuun lentoaseman terminaalitiloja uudistettiin vuonna 2015. 

– Meille on tärkeää, että asiakas viihtyy lentoasemallamme ja kokee olonsa tervetulleeksi Pohjois-Karjalaan. Haluamme myös luoda lämpimän ja välittömän ilmapiirin. Tämän kaiken saamme toteutumaan uuden yhteistyön myötä, Koistinen kertoo.

Matkustus