Ohita navigaatio

Finavia on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Artikkeli julkaistu
18.02.2019 klo 13:07
ihmiset, työntekjät
Ihmisiä & Ilmailua
Finavia valittiin satojen yritysten joukosta yhdeksi Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen saajista.

Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa positiivinen kehitys jatkui. Henkilöstömme arvioi nyt työpaikkansa AA-luokkaan. Finavian tulos on selvästi parempi kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Finaviassa työntekijät ovat keskimäärin tyytyväisempiä työhönsä, sitoutuneempia ja omistautuneempia. Tämä on merkki arjen oikeista teoista, joita finavialaiset ovat tehneet yhdessä.

- Tämä on upea tulos, joka on tehty yhdessä koko henkilöstön kanssa. On todella hienoa tehdä töitä motivoituneen, sitoutuneen ja osaavan henkilöstön kanssa, iloitsee henkilöstöjohtaja Kaarina Soikkanen.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii siitä, että Finaviassa on panostettu pitkäjänteisesti toiminnan kehittämiseen yhdessä henkilöstön kanssa ja onnistuttu siinä hienosti. Finaviassa henkilöstötutkimuksen tulokset käsitellään aina yhdessä työntekijöiden kanssa. Jokainen yksikkö pohtii myös omat toimenpiteet yksikön toiminnan parantamiseen ja kehittämiseen. Henkilöstötutkimuksista on esimerkiksi noussut toimintamalli, jossa työntekijät pääsevät työntekijävaihtoon toiseen yksikköön oppimaan uutta ja jakamaan oman yksikkönsä hyviä käytäntöjä.

-Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet johtamista ja esimiestyötä, tukeneet työntekijöiden ammatillista kehittymistä sekä tarjonneet työntekijöillemme erilaisia urapolkuja ja uusia haasteita edetä työuralla. Hyvä työkulttuuri vaatii jatkuvaa kehittämistä, avoimuutta ja luottamuksen ilmapiirin. Hyvän työilmapiirin eteen pitää tehdä työtä joka päivä. Tästä on hyvä jatkaa, toteaa Soikkanen.

Millainen on innostava työpaikka?

Innostus tekee elämästä mielenkiintoisempaa, hauskempaa ja luovampaa. Se tukee hyvinvointia ja jaksamista. Innostus synnyttää innovaatioita ja tuottaa tulosta. Innostava työpaikka on tulevaisuuden arvonluoja ja inhimillisen pääoman tärkein aines. Innostavassa työpaikassa ihmiset haluavat tehdä parhaansa.

Lisää Suomen innostavimmista työpaikoista voit lukea www.innostavimmat.fi

Finavia valittiin satojen yritysten joukosta yhdeksi Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen saajista.