Skip navigation

Helsinki-Vantaan ostos- ja ruokatarjonta kasvavat jälleen - katso, mitä uutta lentoasemalla nähdään loppuvuonna

Artikkeli julkaistu
30.10.2019 klo 16:00
HelsinkiVantaa_uudetliikkeet
Tunnelmallinen Cafe Koivikko on avannut ovensa kaukolentojen alueen uudessa länsisiivessä portilla 44. Porttien 37–39 läheisyyteen avautuu palveluita kirjakaupasta elektroniikkaliikkeeseen ja korumyymälästä smoothiebaariin. Pimenevää syksyä piristää myös saapuvien aulassa 2A avautunut irtokarkkien pop-up-myymälä, jossa on tarjolla jopa 360 eri makeisen valikoima.

Non-Schengen-alueen portilla 44 sijaitseva Cafe Koivikko tarjoaa matkustajille tuulahduksen pohjoisen makuja. Suomalaisesta metsästä inspiraatiota saaneessa kahvilassa pääsee nauttimaan poropyöryköitä perunamuusilla ja puolukoilla, täytettyjä ruisleipiä, riisipiirakkaa ja runsaita salaatteja – sekä tietysti kahvia ja korvapuusteja.

Joulukuussa porttialueen 37–39 käytävälle avautuu Helsinki Smoothery, joka tarjoaa matkustajille nopeaa ja terveellistä syötävää ja juotavaa: pirteitä smoothieita, ravitsevia kulhoruokia ja raikkaita mehuja.

Porttialueella liikkuvat matkustajat pääsevät joulukuussa tekemään laatuostoksia myös uudessa Collection-myymälässä, jonka valikoimaan kuuluu tunnettujen merkkien aurinkolaseja, koruja ja kelloja. Myymälän brändejä ovat muun muassa Swarovski, Aarikka, Tous, Swatch, Polar ja Tissot.

Lokakuussa samalle alueelle ovensa ovat avanneet jo Capi Electronics, Suomalainen kirjakauppa ja R-kioski.

Capi Electronicsin valikoimaan kuuluvat parhaat elektroniikkabrändit ja uusimmat innovaatiot erityisesti matkustajien tarpeisiin. Tarjontaa uudistetaan jatkuvasti, joten asiakkaat pääsevät aina nauttimaan viimeisimmistä tuotelanseerauksista.

Uuden Suomalaisen kirjakaupan valikoimasta puolestaan löytyvät ajankohtaiset uutuuskirjat, pokkarit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä lukemista ja tekemistä lapsille ja nuorille. Tarjolla on myös matkaoppaita ja sanakirjoja sekä Suomi-aiheisia kirjoja ja matkamuistoja.

R-kioski on avannut non-Schengen-puolella uuden myymälän porttialueen 37–39 lisäksi myös portilla 43.

Vuoden 2020 alkupuolella porttialueelle 37–39 siirtyy uudistuneena myös non-Schengen-alueen Starbucks-kahvila.

Suomalaiset karkkimaut mukaan maailmalle

Terminaali 2:n saapuvien aulassa 2A on avannut juuri ovensa Candy Townin irtokarkki-pop-up. Suomalaisten rakastama ja kaikille makean ystäville maistuva jopa 360 erilaisen irtokarkin valikoima odottaa sekä kotiin palaavia että koneeseen nousevia matkustajia.

Pop-up-myymälä on auki maanantaista sunnuntaihin klo 10–22 vuoden 2019 loppuun asti.

Helsinki-Vantaan palvelutarjonta kasvaa tasaista tahtia

Finavia käynnisti viime vuonna julkisen kilpailutuksen, jossa etsittiin uusia kaupallisia toimijoita Suomen suurimmalle kansainväliselle lentoasemalle. Kilpailutuksen myötä Helsinki-Vantaalle valittujen toimijoiden liikkeitä on avautumassa lisää myös vuonna 2020.

Lue lisää tulevista myymälöistä ja ravintoloista

Matkustus