Ohita navigaatio

Turun lentoaseman reittivalikoima laajenee jälleen – Wizz Air avaa yhteyden Makedonian Skopjeen

Artikkeli julkaistu
14.01.2019 klo 12:14
turku_keinutuolit_1.jpg
Matkustus
Wizz Air avaa suoran reitin Turusta Makedonian Skopjeen. Reitti avataan 31. heinäkuuta 2019.

Reittiä operoidaan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Airbusin 320-200 -kalustolla.

- Uusi reitti on hyvää jatkoa Wizz Airin aiemmille julkistuksille. Turun saavutettavuus kasvaa jälleen ja odotamme innolla tämän vuoden reittiavauksia, sanoo Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen.

- Haluamme tuoda entistä mielenkiintoisempia mahdollisuuksia asiakkaillemme samalla monipuolistaen Suomen verkostoamme. Turussa avataan tänä vuonna yhteensä kolme uutta reittiä, sanoo Wizz Airin viestintäpäällikkö Andras Rado.

- On todella merkittävää ja hienoa, että Wizz Air jatkaa panostuksiaan Turun kentän tarjonnan monipuolistamiseksi. Kesään mennessä reittivalikoima tulee olemaan jo niin kattava, että jokaisen Turun seudulta matkustavan kannattaa ehdottomasti tarkistaa Turun tarjoamat reittivaihtoehdot ennen matkalle lähtöään, toteaa Turun kaupunginjohtaja Minna Arve.

Wizz Air aloitti operoinnin Turusta vuonna 2008 ja on kuljettanut jo yli 850 000 matkustajaa. Wizz Air on kasvattanut tuntuvasti reittiverkostoaan Turusta. Joulukuussa yhtiö ilmoitti avaavansa suoran reitin Turusta Lontoon Lutonin lentoasemalle. Marraskuussa Wizz Air avasi reitin Liettuan Kaunasiin ja yhtiö on ilmoittanut aloittavansa lennot myös Puolan Krakovaan toukokuussa 2019.

Uutinen päivitetty 20.5. ja 25.6. Wizz Air siirtänyt ensilennon ajankohdan Skopjeen.