Ohita navigaatio

Espanja pysyy Norwegianin suosituimpana hiihtolomakohteena

Artikkeli julkaistu
19.02.2020 klo 09:04
Arkistointipäiväys
Norwegian's airplane departures Helsinki Airport
Matkustus
Vuoden 2020 hiihtolomat ovat käynnissä, ja se näkyy monilla Finavian lentoasemilla. Espanja on perinteisesti ollut yksi Norwegianin suosituimmista hiihtolomakohteista, ja näin on myös tämä vuonna.

Norwegianin kymmenen suosituimman hiihtolomakohteen listalla on peräti kuusi Espanjan kohdetta Helsingistä lähtevillä suorilla lennoilla. Kärkiviisikkoon nousee Espanjan kohteiden lisäksi Marrakech ja kymmenen suosituimman kohteen joukkoon myös Agadir, joka on toinen Norwegianin kohteista Marokossa.

– Espanjan asema Norwegianin matkustajien suosikkina on vankka. Itse asiassa Norwegian oli viime vuonna suurin lentoyhtiö Espanjassa sekä Suomesta että muista Pohjoismaista lähtevillä tai Pohjoismaihin tulevilla lennoilla. Norwegianin markkinaosuus jopa kasvoi Espanjassa edelliseen vuoteen verrattuna, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Myös Marokko kiinnostaa Norwegianilla Helsingistä hiihtolomalla matkustavia. Norwegian on ainoa lentoyhtiö, joka lentää Helsingistä suorilla lennoilla sekä Marrakechiin että Agadiriin. Molemmat Marokon kohteet ovat nousseet kymmenen suosituimman hiihtolomakohteen listalle.

Espanjan ja Marokon lisäksi kymmenen suosituimman kohteen listalle nousi ympäri vuoden suosittu Nizza sekä Salzburg, joka on hyvien etäisyyksien päässä monista huippuhiihtokeskuksista.

Norwegianin 10 suosituinta kohdetta tämän vuoden hiihtolomaviikoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla ovat:

1. Las Palmas
2. Teneriffa
3. Malaga
4. Alicante
5. Marrakech
6. Barcelona
7. Agadir
8. Nizza
9. Salzburg
10. Palma de Mallorca

Lähde: Norwegian