Skip navigation

GLO Hotel Airport on taas auki

Artikkeli julkaistu
01.07.2020 klo 09:09
Glo hotel airport vastaanottoaula
Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteydessä sijaitseva GLO Hotel Airport sulki väliaikaisesti ovensa laajenevan ja uudistuvan terminaalin takia huhtikuussa 2020. Nyt hotelli on taas auki ja palvelee matkustajia ja muita asiakkaita lentoasemalla.

GLO Hotel Airport sijaitsee terminaali 2:n pohjakerroksessa (P-kerros), saapuvien aula 2B:n alapuolella. Matkustajat pääsevät siis halutessaan suoraan hotellilta lähtöaulaan ja turvatarkastukseen.

Sijaintinsa takia GLO Hotel Airport tarjoaa matkustajille mahdollisuuden levätä hotellissa myös lentojen välissä. Päivähuoneen voi varata klo 9–17 väliseksi ajaksi (enintään 4 tai 8 tunniksi) ja näin rentoutua välilaskun ajan.

Lue lisää GLO Hotel Airportista.

Helsinki-Vantaan kehitysohjelma on yli miljardin euron kokonaisuus

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä historiansa mittavin laajennushanke. Nykyinen kehitysohjelma tähtää siihen, että Helsinki-Vantaa pystyy tulevaisuudessa palvelemaan kasvavia matkustajamääriä.

Syksyllä 2020 terminaali 2:n edustalla otetaan käyttöön uusi pysäköintihalli, jonne tulee 1 800 parkkipaikkaa. Yksi kokonainen kerros on varattu sähköautoille latauspaikkoineen. Finavian kaikki lentoasemat ovat hiilineutraaleja, ja Finavian seuraava tavoite on ns. nollapäästötavoite. Tämän tavoitteen tueksi parkkihallin seinät katetaan aurinkopaneeleilla.

Nyt rakenteilla olevan terminaali 2:n laajennuksen myötä lentoasemalle saadaan runsaasti lisää uutta terminaalitilaa lähtöselvitys-, turvatarkastus- ja matkatavaroiden luovutustoiminnan käyttöön. Nykyiset tulo- ja lähtöhallit uudistuvat, ja muutostöiden jälkeen ne liitetään osaksi Euroopan-lentojen porttialuetta.

Lue lisää kehitysohjelmasta.

Matkustus