Ohita navigaatio

Finnair tarjoaa koronatestausta Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä

Artikkeli julkaistu
29.07.2021 klo 14:03
Finnair at Helsinki Airport
Lentoyhtiö Finnair alkaa tarjota koronatestausta Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä 4. elokuuta lähtien.

Finnair kertoo tiedotteessaan tuovansa markkinoille pika-antigeenitestin 4. elokuuta alkaen. Koronatestauksen tekee Finnair Terveyspalvelut Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Finnairin mukaan pika-antigeenitestin tulos on saatavilla kahden tunnin kuluttua testin ottamisesta.

Finnair Terveyspalvelun suorittama koronatestaus on saatavilla hintaan 65 euroa ja siihen sisältyy myös englanninkielinen koronatestitodistus.

– Ennakkotestaus on monissa maissa terveysturvallisen matkustuksen edellytys, joten sen on oltava saavutettavaa ja kohtuullisen hintaista kaikille, jotka haluavat matkustaa. Finnairin uusi pika-antigeenitestauspalvelu sujuvoittaa matkalle lähtöä. Yhä useampi maa hyväksyy pika-antigeenitestauksen. Tavoitteenamme on lähiaikoina myös lisätä testauspaikkoja Suomessa, sanoo Finnairin turvallisuusjohtaja Kaarlo Karvonen.

Useat EU-maat edellyttävät negatiivista koronatestitodistusta maahan saapumisen edellytyksenä ja pika-antigeenitesti käy useimpiin EU- ja Schengen maihin. Lisätietoja Finnairin koronatestauspalvelusta julkaistaan Finnairin nettisivuilla.

Lähde: Finnairin tiedote 29.7.2021

Lue lisää

Kaikkien matkustajien koronatodistukset tarkistetaan jatkossa - varaudu ruuhkiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Kotimaan lennoilla matkustavia palvelee porttialueen 12-21 palvelut - muutkosia kulkureitteihin Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Miten koronavirus vaikuttaa lentomatkustamiseen?

Matkustus