Ohita navigaatio

Nimitys Finaviassa: Joensuun lentoaseman päälliköksi on nimitetty Heikki Tanninen

Artikkeli julkaistu
30.03.2021 klo 09:01
Joensuun lentokentän edusta.
Heikki Tanninen aloittaa Joensuun lentoaseman päällikkönä 1. huhtikuuta 2021. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Joensuun lentoaseman kunnossapidon työnjohtajan tehtävistä.

- Olemme erittäin iloisia, että Joensuun lentoaseman uusi päällikkö löytyi talon sisältä. Heikki Tanninen on ollut palveluksessamme jo yli kymmenen vuotta. Hänellä vankkaa osaamista lentoasematoiminnasta ja kokemusta myös lentoaseman päällikön tehtävistä, sillä hän on toiminut päällikön sijaisena useita vuosia, sanoo Finavian aluejohtaja Mari Nurminen.

Nurmisen mukaan Finavia panostaa siihen, että jokainen työntekijä voisi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen uran. Lentoasemat ovat ainutlaatuisia, kansainvälisiä ja jatkuvasti kehittyviä toimintaympäristöjä, joissa tarvitaan paljon erilaista osaamista.

-Haluamme pitää kiinni ammattitaitoisesta henkilökunnastamme ja panostamme urapolkujen kehittämiseen. Tannisen ura on tästä hyvä esimerkki. Hän on edennyt kunnossapidon ammattimiehestä työnjohtajaksi ja nyt edelleen lentoaseman päälliköksi, Nurminen toteaa.

Ihmisiä & Ilmailua