Ohita navigaatio

Rovaniemen ja Oulun lentoasemien taksijärjestelyt muuttuvat 1.1.2022

Artikkeli julkaistu
13.12.2021 klo 11:06
Lasinen seinä ja metallisia pystytolppia rakennuksen ulkoseinässä.
Matkustus
Finavia on solminut sopimuksen kahden taksiyhtiön kanssa, jotka tarjoavat taksipalveluja Oulun ja Rovaniemen lentoasemilla 1. tammikuuta 2022 alkaen. Finavia tavoitteena on parantaa taksien saatavuutta etenkin vilkkaimpien ja hiljaisimpien tuntien aikana.

– Olemme kilpailuttaneet taksipalvelut Oulun ja Rovaniemen lentoasemilla, jotta matkustajilla olisi käytössään sujuvat ja toimivat taksiyhteydet kaikkina vuorokauden aikoina, sanoo verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen Finaviasta.

Oulun lentoasemalla Finavian taksikumppanina toimivat Mankkaan Taksi Oy ja Menevä Oy. Rovaniemen lentoasemalla palvelun tarjoaa Menevä Oy. Sopimustaksien taksitolpat sijaitsevat aivan terminaalin pääovien edessä.

Sekä Rovaniemen että Oulun lentoasemilla on paikat myös muiden taksiyhtiöiden autoille, ja ne voivat tuoda ja hakea matkustajia kuten aikaisemmikin. Matkustajat voivat jatkossakin vapaasti valita taksiyhtiön, jota haluavat käyttää. Kummallakin lentoasemalla on jatkossakin erikseen varattu alue myös ennakkoon tilatuille takseille.