Ohita navigaatio

Ennuste: Lumisateet jatkuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalla 14.12.

Artikkeli julkaistu
14.12.2022 klo 13:32
Arkistointipäiväys
Kunnossapitokalusto auraa lunta iltahämärässä
Matkustus
Sääennusteen mukaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla sataa runsaasti lunta keskiviikkona 14. joulukuuta iltapäivästä alkaen myöhään yöhön saakka. Tämänhetkisen tiedon perusteella säällä ei ole merkittäviä vaikutuksia lentojen aikatauluihin.

– Näillä näkymin kiitotiet saadaan aurattua hyvin ja voimme pitää kaksi kiitotietä avoinna koko ajan. Olemme yhteistyössä kaikkien lentokentän toimijoiden kanssa varautuneet runsaaseen lumentuloon, Helsinki-Vantaan kiitotie- ja asematasotoiminnasta vastaava johtaja Jani Elasmaa Finaviasta sanoo

Elasmaan mukaan tilanne voi vielä muuttua, jos esimerkiksi lumisade muuttuu jäätäväksi tihkusateeksi tai tuulen suunta vaihtuu. Päivitämme tätä tiedotetta tarvittaessa.

Yksittäisten lentojen myöhästymisistä ja lentojen peruutuksista antavat lisätietoja lentoyhtiöt. Omaan lentoyhtiöön kannattaa olla yhteydessä myös silloin, jos matkatavarat ovat myöhässä.

Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevien ja saapuvien lentojen reaaliaikaiset tiedot on saatavilla Finavian verkkosivuilta.

Lue lisää

Kiitoteiden talvikunnossapito on tarkoin harjoiteltua tanssia – näin Finavia huolehtii lumiosaamisestaan ympäri vuoden

Finavia esittelee talvikunnossapidon pedot – näin talvi taittuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla