Ohita navigaatio

GLO Hotel Airportin sisäänkäynti ja lepotilat uudistuivat Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
25.03.2022 klo 08:55
Aulatila, jossa on nojatuoleja ja sohvaryhmiä.
Matkustus
Hotelli avasi ovensa matkustajille jälleen 1. maaliskuuta. GLO Hotel Airport on ainoa hotelli, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa.

Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennuksen myötä GLO Hotel Airportin kulkureitti on muuttunut. Uusi sisäänkäynti löytyy lentoaseman tuloaulasta, josta hotellin matkustajia palvelee myös suora hissiyhteys hotelliin.

– Olemme iloisia siitä, että GLO Hotel palvelee jälleen matkustajiamme lentoaseman terminaalissa. Uskomme, että kattavat hotellipalvelut aivan lähtöporttien läheisyydessä palvelevat lentoasemalla vierailevia hyvin, sanoo Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta.

– Ainoana hotellina Helsinki-Vantaan terminaalissa GLO Hotel tarjoaa kätevän kulun terminaaliin. Oli tarve sitten hyville yöunille, lyhyelle hengähdystauolle tai rauhalliselle työskentelylle ennen tai jälkeen matkan, niihin kaikkiin löytyvät tilat meiltä, kertoo GLO Hotel Airportin vastaanottopäällikkö Janica Stykki.

Uusi lepotilakonsepti Helsinki-Vantaalla vierailevien käyttöön

Hotellipalveluiden lisäksi GLO Hotel Airportiin avautui maaliskuussa uusia RestPod-lepotiloja, jotka ovat kaikkien Helsinki-Vantaan lentoasemalla vierailevien käytössä.

Harmaa nojatuoli ja värikkäitä raheja metsäteemaisen seinän vieressä.

Lepotilat soveltuvat hyvin esimerkiksi lyhytaikaiseen rentoutumiseen tai työskentelyyn hiljaisessa ympäristössä. Yksityisen RestPodin voi varata 1–2 henkilölle neljästä seitsemään tuntiin kerralla.

GLO Hotel Airportissa on yhteensä 76 huonetta, jotka ovat varattavissa yhdeksi tai useammaksi yöksi tai vain päiväkäyttöön.

Lepotiloja ja hotellin huoneita voi varata suoraan GLO Hotelsin sivuilta.

Tutustu lentoaseman GLO Hotelliin:
GLO Hotel Airport