Hoppa över navigering

Glo Hotel Airport på Helsingfors-Vanda flygplats har förnyats

Article published
25.03.2022 kl 08:55
Aulatila, jossa on nojatuoleja ja sohvaryhmiä.
Resa
Hotellet öppnades igen för passagerare den 1 mars. GLO Hotel Airport är det enda hotell som finns i terminalen på Helsingfors-Vanda flygplats.

På grund av utbyggnaden av Helsingfors-Vanda flygplats har förbindelseleden till GLO Hotel Airport ändrats. En ny ingång finns i flygplatsens ankomsthall, där hotellets passagerare också betjänas av en direkt hissförbindelse till hotellet.

– Vi är glada över att GLO Hotel återigen kan betjäna våra passagerare i flygplatsterminalen. Vi tror att heltäckande hotelltjänster alldeles i närheten av gaterna innebär bra service för dem som besöker flygplatsen, säger Nora Immonen, Finavias affärschef på Helsingfors-Vanda flygplats.

– Som det enda hotellet i terminalen på Helsingfors-Vanda erbjuder GLO Hotel en smidig passage till terminalen. Vare sig behovet är en god nattsömn, en kort andhämtningspaus eller en lugn arbetsplats före eller efter resan, har vi rum för alla behov, säger Janica Stykki, receptionschef på GLO Hotel Airport.

Nytt vilorumskoncept för besökare på Helsingfors-Vanda

Utöver hotelltjänsterna öppnas i GLO Hotel Airport i mars nya RestPod-vilorum. Dessa rum står till förfogande för alla som besöker Helsingfors-Vanda flygplats.

Harmaa nojatuoli ja värikkäitä raheja metsäteemaisen seinän vieressä.

Vilorummen lämpar sig väl till exempel för kortvarig avkoppling eller arbete i en tyst miljö. En privat RestPod kan bokas för 1–2 personer från fyra timmar till sju timmar per gång.

I GLO Hotel Airport finns det sammanlagt 76 rum som kan bokas för en eller flera nätter eller endast för dagtid.

Vilorum och hotellrum kan bokas direkt på GLO Hotel Airports webbplats.