Ohita navigaatio

Parhaat aamupalapaikat Helsinki-Vantaalla – lue vinkkimme

Artikkeli julkaistu
13.07.2022 klo 08:26
Family
Matkustus
Aamulento edessä? Keräsimme listan maukkaista aamiaispaikoista Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Olitpa lähdössä matkalle Eurooppaan tai kaukolennolla Aasiaan, matkasi varrelta löydät herkullisia aamupalapaikkoja Helsinki-Vantaan kahviloista ja ravintoloista.

Lentoaseman tuloaulassa on suomalaisista marjoista herkkuja loihtiva Bär Bar, jonka aamupalavalikoimaan kuuluu herkulliset ja värikkäät smoothie bowl -annokset, täytetyt leivät sekä maukkaat juomat marjoista ja hedelmistä.

Jos suosit aamiaiseksi tuoretta leipää ja kupillisen kahvia, suuntaa tuloaulassa kohti Helsinki Market -ravintolaa, jonka sämpylät leivotaan aamuisin omassa leipomossa.

Brunssille ennen lentoa Eurooppaan

Aikaisin aamulla porttialueella palvelee ravintola Pier Zero, jonka aamupalaan kuuluu tuorepuristetut mehut, kahvi ja tee sekä lämpimät aamiaisleivät.

Isompaan nälkään Oak Barrel puolestaan tarjoaa brunssivaihtoehtoja: valikoimasta löytyy suositut Shepherd’s Pie ja Eggs Benedict -annokset.

Kiireisimmille matkustajille aamukahvit tai eväät on helppo napata mukaan vaikkapa WHSmith -kioskilta portilta 20.

Kaukolennolle kahvit ja kroissantit mukaan

Jos matkustat kaukolennolla vaikkapa Yhdysvaltoihin tai Aasiaan, lentosi lähtee porttialueelta 39–52.

Passintarkastuksen jälkeen matkasi varrelta löytyvät maailmankuuluista kahveistaan tunnettu Starbucks ja lämpimiä aamiaisannoksia tarjoava Nordic Kitchen. Miltä kuulostaisi Full English Breakfast -aamiainen ennen lentoa Isoon-Britanniaan?

Tutustu kaikkiin ravintoloihin ja kahviloihin

Tutun porttialueen kauppakäytävä uudistuu Helsinki-Vantaalla