Ohita navigaatio

Tutun porttialueen kauppakäytävä uudistuu – Balmuir ja Marimekko avasivat myymälänsä Helsinki-Vantaalle

Artikkeli julkaistu
02.06.2022 klo 13:36
Balmuirin uusi liike Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Matkustus
Finavian toteuttaman mittavan kehitysohjelman myötä Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueen kaupallinen valikoima uudistuu kesän ja syksyn aikana. 

Myymäläavausten joukossa ovat muun muassa kotimaiset brändit Balmuir ja Marimekko.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla edustavat brändit toimivat käyntikorttina Suomeen ja kotimaiseen muotoiluun, jopa suomalaiseen elämäntyyliin. Uskomme, että matkustajat ilahtuvat uudistuneesta tarjonnastamme, sanoo Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta.

Balmuirin ja Marimekon lisäksi touko-kesäkuun vaihteessa porttialueelle avautui WHSmith -kioski ja valuutanvaihtopalvelu FOREX. Muotiliikkeet AERA Woman ja AERA Man puolestaan avautuvat kesäkuun aikana porttien 27 ja 28 edustalle.

Lisäksi alueelle odotetaan innolla liki 1 500 neliön kokoista Duty Free -myymälää

Finavian ja Dufryn menestyksekäs kumppanuus jatkuu, pääsemme avaamaan Euroopan hienoimman Duty Free -myymälän Helsinki-Vantaalle lokakuussa, Immonen iloitsee.

Kaikki Helsinki-Vantaan kautta matkustavat voivat tehdä ostoksia Duty Free -myymälöissä.

Monipuolisiin ravintolakonsepteihin satsataan

Jatkossa kehitämme erityisesti ruoka- ja juomapuolta Helsinki-Vantaalla, ja luvassa onkin merkittäviä investointeja muun muassa uuteen ravintolamaailmaan, joka valmistuu porttialueelle ensi vuonna, Immonen kertoo.

Finavia avasi vastikään lentoaseman tuloaulaan ravintolamaailman, jonka kuusi uutta ravintolaa ovat kaikkien lentoasemalla vierailevien saatavilla. Nyt uudistuvalle porttialueelle puolestaan odotetaan uutta kahvilakonseptia, Kaffet Helsinkiä.

Lentomatkustajamme arvostavat monipuolista, laadukasta ja nopeaa ravintolatarjontaa. Tavoitteenamme on tarjota helposti matkalle otettavia tuotteita, mutta myös mahdollisuuksia kokoontua erinomaisen ruoan ja juoman pariin, Immonen kertoo.

Lue lisää

Uusi ravintolamaailma avautui – kuusi keittiötä

Finavia ja Dufry jatkavat sopimustaan

Helsinki-Vantaan myymälät ja ravintolat