Ohita navigaatio

Wizz Air avasi uuden yhteyden Turusta Roomaan

Artikkeli julkaistu
27.09.2022 klo 10:31
Wizz Airin lentokone asematasolla lähdössä Roomaan
Reitit & Kohteet
Lentoyhtiö Wizz Air aloitti uuden yhteyden Turun ja Italian pääkaupungin Rooman välillä 26.9.2022. Suoria lentoja lennetään jatkossa kahdesti viikossa ympäri vuoden.

Uusi yhteys Turusta on historiallinen ensimmäinen suora reittilento Finavian verkostoasemilta Roomaan.

– Wizz Airin uusi yhteys Roomaan on hieno lisä Turun lentoaseman suorien reittien valikoimaan! Toivomme, että Turun ja lähialueiden matkustajat ottavat omakseen tämän suoran yhteyden Italian historialliseen pääkaupunkiin, iloitsee Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

– Lentoyhteyden avautuminen Roomaan on monella tapaa merkityksellinen Turulle. Se avaa uusia matkailukohteita niin suomalaisille kuin italialaiselle sekä edesauttaa työntekijöiden liikkumista alueiden välillä. Toivomme korkeita täyttöasteita, sillä pidämme yhteydet jatkossakin hyvällä tasolla. Yhteistyö Turun ja Wizz Airin välillä on ollut pitkään menestyksekästä, kertoo Turun kaupungin elinvoimajohtaja Niko Kyynäräinen.

Rooman lisäksi Wizz Air lentää Turun lentoasemalta Gdanskiin, Puolaan, sekä Skopjeen, Pohjois-Makedoniaan. Yhteys Gdanskiin operoidaan ympäri vuoden viidesti viikossa, ja joulukuussa päivittäin. Lennot Skopjeen ovat tällä hetkellä tauolla, mutta jatkuvat jälleen maaliskuun 2023 lopusta alkaen kahdesti viikossa.