Ohita navigaatio

Finavia ja HMSHost avaavat neljä uutta ravintolakonseptia Helsinki-Vantaan porttialueelle

Artikkeli julkaistu
15.03.2023 klo 15:06
Helsinki Airport
Matkustus
Finavia kehittää Helsinki-Vantaan ravintolavalikoimaa. Johtava ravintolapalvelutuottaja HMSHost International avaa neljä uutta ravintolakonseptia lentoasemalle vuoden 2024 alussa.

HMSHost International kertoo lehdistötiedotteessaan tuovansa neljä uutta ravintolakonseptia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ravintolat avautuvat porttialueelle kiitotiemaisemiin.

– Olemme iloisia siitä, että pääsemme kehittämään Helsinki-Vantaan ruoka- ja juomatarjontaa entisestään yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme HMSHost Internationalin kanssa. Uskomme, että uudet ravintolakonseptit ovat matkustajien mieleen. Tavoitteemme on lisätä lämpimän ruoan tarjontaa ja tarjota kattava valikoima mukaan otettavia tuotteita, jotka ovat saatavilla vuorokauden ympäri, sanoo Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta.

Vuoden 2024 alussa avattavat ravintolat ovat Italian Kitchen Terracotta, viiniä ja meren antimia tarjoileva Bubbles, Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro ja Espresso House.

– On etuoikeus olla mukana Helsinki-Vantaan kehitysohjelmassa ja olemme iloisia päästessämme osaksi Finavian visiota kehittää maailmanluokan palveluja lentoasemalla. Olemme luoneet ruoka- ja juomaportfolion, joka kestää aikaa ja johon sisältyy paikallisia ja maailmanlaajuisia makuja ja jonka suunnittelussa on huomioitu vastuullisuusnäkökohdat, sanoo Euroopan aluejohtaja Sytze van der Aa HMSHost Internationalista.

Neljän uuden ravintolan myötä HMSHost Internationalilla on yhteensä 18 ravintolaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

– Haluamme luoda sekä asiakkaillemme että kumppaneillemme paikkoja, joissa viihdytään. Jokaisessa ravintolassa on sekä noutoruoka-alue että istuma-alue asematason näköaloilla, joiden ansiosta olemme asiakkaidemme kannalta oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Italian Kitchen Terracotta tarjoaa asiakkaille italialaisen keittiön tuttuja makuja. Ravintolan napolilaiset ja modernit pizzat, paninit ja panzerottit maistuvat aamusta iltaan. Terracotta tarjoaa taidokkaan yhdistelmän laadukkaita raaka-aineita, jotka valmistetaan annoksiksi käsityönä upeaa pizzauunia hyödyntäen.

Bubbles, HMSHostin tunnettu viiniä ja meren antimia tarjoileva baari, vastaa kasvavaan laatuviinien sekä tuoreiden ja terveellisten meren antimien kysyntään. Baari tarjoaa asiakkaille täydellisen paikan rentoutumiseen ja hienostuneesta ruoasta nauttimiseen ylellisissä puitteissa asematason näköaloilla.

Vuoden 2024 alussa avautuvassa Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistrossa aito skandinaavinen tunnelma yhdistyy palvelevan bistron formaattiin. Paikalliset kauden raaka-aineet ja perinteiset maut pääsevät oikeuksiinsa tarjonnassa, johon sisältyy paikallinen pienpanimo-olut, artesaanituotteet ja kotiruokamaiset annokset nykyaikaisissa ja ainutlaatuisissa tunnelmissa.

Kahvilaketju Espresso House tarjoaa asiakkaille maailmanluokan kahvielämyksen, minkä ansiosta brändistä on tullut tärkeä miljoonille pohjoismaalaisille kahvin ystäville.