Ohita navigaatio

Ikoninen lentokenttäpubi The Oak Barrel laajenee – kokeile uusi menu Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
01.08.2023 klo 13:00
The oak barrel pubin edusta
Matkustus
Monen matkustajan matka alkaa Helsinki-Vantaan legendaarisesta The Oak Barrel -pubista. Suosittu pubi palvelee tänä kesänä entistä herkullisemmalla menulla ja laajemmalla ravintola-alueella.

Helsinki-Vantaan The Oak Barrel -lentokenttäpubi tarjoaa maukasta ruokaa ja juomaa uudistuneella ravintola-alueellaan tänä kesänä 2023. Uudistuksen myötä pubin asiakaspaikat ovat lähes tuplaantuneet ja ravintolan edustalle on valmistunut uusi terassialue.

Uuden keittiön ansiosta matkustajille on tarjolla entistä laajempi ruokavalikoima: ruokalistalle on lisätty perinteisiä pubi-henkisiä ruokia burgereista fish and chips -annoksiin.

Perinteiset oluet ja herkulliset hampurilaiset

Helsinki-Vantaan The Oak Barrel -pubi on tunnettu olut- ja viskivalikoimastaan. Kyseessä onkin yksi lentokentän laajimmista olut- ja viskivalikoimista. Uudistetulta listalta löytyy lähestulkoon 20 eri hanaolutta.

Menu tarjoaa ruoka- ja olutpareja moneen makuun tutuista suosikeista erikoisempiin yhdistelmiin. Esimerkiksi talon nimikkoburgeriin ”The Oak Burger” sopii erinomaisesti juomaksi Lagunitas IPA. Juomavalikoima myös elää sesonkien mukaan.

Suosittelemme maistamaan kotimaisesta hauesta valmistetun Fish & Chips-annoksen tai ruokaisan The Oak Platterin.

Oletko lähdössä matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta? Suuntaa kohti tuttua The Oak Barrel -pubia, joka palvelee nyt laajemmin kuin koskaan aiemmin!

The Oak Barrel: aukioloajat ja menu

Helsinki-Vantaan porttialueelle avautui uusi ravintolamaailma