Hoppa över navigering

Den ikoniska flygplatspuben The Oak Barrel växer – prova den nya menyn på Helsingfors-Vanda

Article published
01.08.2023 kl 13:00
The front of the oak barrel pub
Resa
Många passagerare börjar sin resa på den legendariska puben The Oak Barrel på Helsingfors-Vanda. I sommar får den populära puben en ännu godare meny och ett större restaurangområde.

Flygplatspuben The Oak Barrel på Helsingfors-Vanda serverar god mat och dryck i sitt förnyade restaurangområde under sommaren 2023. Som ett resultat av förnyelsen har puben nu nästan dubbelt så många kundplatser som tidigare och ett nytt terrassområde framför restaurangen.

Tack vare det nya köket kan passagerarna nu välja mellan ett bredare utbud av rätter: traditionella pubrätter har lagts till i menyn, från hamburgare till fish and chips.

Traditionella öl och läckra hamburgare

Puben The Oak Barrel på Helsingfors-Vanda är känd för sitt urval av öl och whisky. Puben har ett av de största urvalen av öl och whisky på flygplatsen. På den nya listan finns nästan 20 olika typer av fatöl.

Menyn erbjuder mat- och ölpar från välkända favoriter till mer speciella kombinationer. Till exempel passar Lagunitas IPA perfekt som dryck tillsammans med husets signaturburgare "The Oak Burger”. Urvalet av drycker lever också enligt årstiderna.

Vi rekommenderar att du provar på fish & chips-portionen gjord på inhemsk gädda eller den mättande The Oak Platter.

Ska du resa från Helsingfors-Vanda flygplats? Besök den välbekanta puben The Oak Barrel, som nu betjänar dig mer omfattande än någonsin!

The Oak Barrel: öppettider och meny

En ny restaurangvärld öppnades i gateområdet på Helsingfors-Vanda