Hoppa över navigering

En ny restaurangvärld öppnades på Helsingfors-Vanda – matfestival firas i gateområdet

Article published
09.06.2023 kl 11:00
Matkustajapariskunta ravintolassa.
Resa
Asian Kitchen, Bastard Burgers, Fafa's, Pala Pizza Bar, Robert's Coffee och Tori Kitchen & Café betjänar på ett gemensamt sittområde.

En ny restaurangvärld vid namn Food Court Airside har öppnat på Helsingfors-Vanda flygplats. Sex nya restauranger ökar utbudet av varm och medtagbar mat i flygplatsens avgångsgateområde.

Alla passagerare hittar sin favorit, oavsett om det är en tidig frukost, take-away till flyget eller en avslappnad måltid med en grupp vänner.

Restaurangvärlden är centralt belägen vid gaterna 22–26, längs vägen för nästan alla passagerare som åker på en resa, återvänder hem eller byter flygplan.

Matfestival på gång i gateområdet

För att hedra öppnandet av sex nya restauranger hålls Food Festival-matfestivalen i gateområdet på Helsingfors-Vanda från 8.6 till 21.6.

Under evenemanget är resenärer välkomna att utforska de nya restaurangerna och deras öppningserbjudanden, smaka på matprodukter och njuta av levande musik i restaurangernas lokaler.

Till exempel kommer DJ SAPPHIRE att spela på Bastard Burgers på torsdagen den 8.6 kl. 14–18, och DJ TBOY spelar där på fredagen den 9.6 kl. 15–19. De minsta i familjen kan möta Mehukattis maskotdjur i terminalen och prova sin tur i lyckohjulet.

Läs även

Fler än tio nya restauranger öppnar på Helsingfors-Vanda flygplats under sommaren – se listan

En ny restaurangvärld öppnas på Helsingfors-Vanda – Med är bland annat Bastard Burgers, Fafa's, Asian Corner och Robert’s Coffee