Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalle avautuu uusi ravintolamaailma – mukana Bastard Burgers, Fafa’s, Asian Corner ja Robert’s Coffee

Artikkeli julkaistu
14.03.2023 klo 07:59
Havainnekuva tulevasta ravintolamaailmasta, jossa näkyy terminaalia.
Matkustus
Finavia avaa Helsinki-Vantaan porttialueelle ravintolamaailman yhteistyössä johtavan ravintolapalvelutuottaja Select Service Partner Finlandin (SSP) kanssa.

Kuudesta eri ravintolasta koostuva ravintolamaailma valmistuu Helsinki-Vantaalle alkukesästä 2023.

– Olemme satsanneet viime vuosina ruoka- ja juomapalveluiden kehittämiseen Helsinki-Vantaalla. Odotamme innolla uusien ravintoloiden avautumista lentoasemallemme, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Ravintoloiden joukossa on ruotsalainen hampurilaisketju Bastard Burgers, joka avaa yhteistyössä SSP:n kanssa toisen ravintolansa Suomessa. Lisäksi avautuvat Fafa’s, Robert’s Coffee, Pala Pizza Bar, Asian Corner ja Tori Kitchen & Café.

– Uskomme, että matkustajat ilahtuvat ravintolamaailman monipuolisesta valikoimasta. Tavoitteemme on lisätä lämpimän ruoan tarjontaa sekä helposti mukaan otettavia tuotteita kohtuuhintaan.

Ravintolamaailmaa operoi Suomen johtava matkailuympäristössä toimiva ravintolayritys SSP Finland.

– SSP Finlandin erikoisosaamista on erityyppisten ruoka- ja juomakonseptien sekä brändien kehittäminen ja operoiminen nopeatempoisessa matkailuympäristössä. Tunnistamme lentomatkustajien erilaiset tarpeet ja tulevan ravintolamaailman monipuolisesta tarjonnasta tuleekin varmasti löytymään jokaiselle jotakin sopivaa, Select Service Partner Finland Oy:n toimitusjohtaja Elena Heiska sanoo.

Heiskan mukaan erityistä huomiota on kiinnitetty palvelunopeuteen sekä matkustajien palvelemiseen kaikkina vuorokauden aikoina. Kaikki annokset ovat myös otettavissa mukaan lennolle.

Suosikkikeittiöt räätälöity matkustajille

Kumppaneiden kanssa yhdessä avattavien Fafa’sin, Bastard Burgersin ja kotimaisen perheyhtiö Robert’s Coffeen lisäksi SSP avaa kolme omaa Helsinki-Vantaan matkustajien tarpeisiin räätälöimäänsä ravintolaa ja kahvilaa: Asian Corner, Pala Pizza Bar, ja Tori Kitchen & Café.

– Ravintolamme Asian Corner tuo yhden keittiön alle kokemuksen Aasian parhaista ja värikkäimmistä ruokakojuista mihinkään tiettyyn Aasian ruokagenreen lukittautumatta. Pala Pizza Barin tarjoileman pizzan salaisuus on puolestaan sen taikinassa: taikina valmistetaan paikan päällä kotimaisista jauhoista ja sen annetaan levätä vähintään 48 tuntia. Pizza-elämyksen kruunaa täydellinen tomaattikastike ja laadukkaat täytteet.

–Tori Kitchen & Cafe -kahvilaamme olemme huolellisesti valinneet parhaat suomalaiset suosikit noudattaen periaatteitamme tarjota rehellistä, vastuullista ja käsintehtyä ruokaa. Torin aamupalavalikoimaan kuuluu pitkään haudutettu puuro kotimaisista luomukaurahiutaleista. Kaikki leivonnaiset mukaan lukien Torin signature-tuote, vastapaistettu munkki, leivotaan ja paistetaan omassa leipomossamme lentokentällä.

– Olemme erittäin innoissamme uusista avauksistamme sekä uusista kumppanuuksista. Emme malta odottaa, että pääsemme avaamaan uudet ravintolamme Helsinki-Vantaan uudistuneen lentokentän sydämeen, Heiska lisää.

Lue myös

Helsinki-Vantaan lentoasemalle rakentuu yli tuhannen neliön ravintolamaailma