Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaan lentoasemalle rakentuu yli tuhannen neliön ravintolamaailma

Artikkeli julkaistu
30.08.2022 klo 08:25
Asiakkaita ravintolassa
Matkustus
Finavia investoi uuteen ravintolamaailmaan Helsinki-Vantaan porttialueelle yhteistyössä johtavan ravintolapalvelutuottaja Select Service Partner Finlandin (SSP) kanssa.

Ravintolamaailma tuo Helsinki-Vantaalle kuusi uutta ravintolaa, jotka valmistuvat maaliskuussa 2023.

Matkustajamme arvostavat monipuolista ravintolatarjontaa kaikkina vuorokauden aikoina. Tavoitteenamme on, että ravintolamaailma lisää lämpimän ruoan tarjontaa ja tarjoaa monipuolisen valikoiman mukaan otettavia tuotteita, kertoo Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta.

Ravintolamaailman avaaminen luo noin 40 uutta työpaikkaa. Uusia asiakaspaikkoja porttialueelle syntyy liki 400.

Investointi ruoka- ja juomapuoleen on osa laajempaa kaupallista uudistusta lentoasemamme porttialueella. Ravintolakonseptien joukossa on jopa ensimmäisiä avauksia Suomessa, Immonen sanoo.

SSP on tuottanut Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintolapalveluita jo vuosikymmenten ajan.

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä mahdollisuudesta kehittää lentokentän asiakaskokemusta ja -polkua edelleen yhdessä Finavian kanssa. Ravintolamaailman konseptit on valittu huolella tuomaan lisäarvoa lentomatkustajille ja valikoima kattaa monenlaisia ​​makuja kaikkialta maailmasta, kertoo Select Service Partner Finlandin toimitusjohtaja Elena Heiska.

Meillä SSP:lla kaiken tekemisen ytimessä on vastuullisuus ja kotimaisuus, eikä tuleva ravintolamaailma tee tästä poikkeusta: suurin osa tarjoamastamme ruoasta valmistetaan omassa keittiössämme ja leipomossamme lentokentällä, käsityönä ensiluokkaisista raaka-aineista.

Uudet ravintolat julkistetaan lokakuussa 2022.

Lue lisää

Tutun porttialueen kauppakäytävä uudistuu – Balmuir ja Marimekko avasivat ovensa

Katso kaikki Helsinki-Vantaan ravintolat ja myymälät